• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

Myla a myslisz ze ci bedzie zagladac?

Ja sie przedwczoraj golilam a nogi to depilatorem zeby za szybko nie odroslo. Nie lubie sie golic na dole bo zawsze na drugi albo trzeci dzien to mnie wszystko swedzi a teraz nie moge nawet sie masciom smarowac, tez tak macie czy tylko ja?

reklama
Kuklaki, byłoby super, jakbyś miała taki poród jak mama :-) moja niestety ze starszą siostrą męczyła się 20 godzin, a ze mną 12, mam nadzieję, że nie zawsze się to powtarza...
Kciuki za jutrzejszą wizytę :-)

kuklaki tak mialam dopoki sobie lasera nie zafundowalam ;) ciaze nie pozwolila mi dokonczyc calego cyklu zabiegow ale 4 czy 5 razy i jest mega roznica. Zazdroszcze kobitkom co maja delikatny zarost ja niestety jak facet nie dosc ze ciemne, do tego sztywne i geste jak u małpy. Ogolnie golenie co 2 dzien kiedys to juz rarytas. Na szczescie technika idzie do przodu i mozna sie ratowac ;)

Kuklaki, tylko to właśnie nie jest twardnienie, bo np. teraz mam miękki, ale skóra na nim jest zdrętwiała. W necie nic nie znalazłam, tylko, ze jak to w podbrzuszu, to oznaka przedwczesnego porodu, ale mi drętwieje cały, od samej góry.

reklama
Witajcie!

Amisia, wielkie gratulacje! Śliczny Tomaszek Zdrówka Wam życzę!

Anulka, mam nadzieję, że jutro z rana poznasz decyzję. Malo fajna taka niewiedza!

Magda, zazdroszczę terminu.

Strasznie chciałabym być jak chyba większość z Was w bezpiecznej bo donoszonej już ciąży.
Ja byłam dziś na wizycie kontrolnej u swojej ginki i przeżyłam trwającą wiecznie chwilę grozy! 30 minut dwóch lekarzy i położna szukali tętna mojego synka. Zmieniałam gabinet i 3 aparaty! Jak się udało nie mogłam przestać ryczeć... To był koszmar...

Do tego mam skracającą się i miękką szyjkę... A mały od wczoraj tak mnie po niej kopie, że zaczynam świrować

Jutro usg... Oby okazalo się, ze to błędny. (ręczny) pomiar ginki... Która poświęciła dzis na mnie godzinę i 10 minut!!!

Chyba czeka mnie bezsenna noc...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry