• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

widzę ze temat czopa powraca:) u mnie jak na razie czopa brak, tylko kuciapka pajęczyna juz zarosla. . może jak.gin w poniedziałek będzie mnie badał to jakaś czarna wdowa mu paluchy odgryzie:):):)

reklama
Myla, kciuki :-) to prawie jak urodziny ;-) a Ty ten pessar jeszcze mas czy już Ci zdjęli, bo zapomniałam...

Tabasia, to szkoda :-(

A jak to jest z ta czkawką, na pewno się ją czuje tam, gdzie jest główka? bo tam, gdzie brzuszek, też chyba może byc odczuwalne? czkawka chyba wstrząsa całym ciałkiem?

Magdalena ja ze skokami ciśnienia. Dzisiaj na wieczór 148/87. Ja pierdziu. Jutro może zapadnie decyzja.

Anulka straszne masz te ciśnienie. Jeśli lekarz zdecyduje o porodzie to pewnie cc. Bo wysokie ciśnienie jest wskazaniem...

Milia z jednej strony baaardzo się cieszę, ale z drugiej strony mam taką sr*czkę ze szok:eek:;) lekarka nic nie kazała mi brać, tylko magnez. Mówi, że dobrze ze mam takie skurcze, bo one dobrze przygotują malucha do życia po porodzie;):p niektóre są bardzo bolesne, ale co tam. Dam radę i wytrzymam do wtorku;)

Muminek hahaha leżę
Tylko żeby jadowita nie była :D

U mnie nietoperze , ale dziś już dżungle przystrzyglam więc czuję przeciąg :o

ja kurde teraz co drugi dzień oporzadzam dżunglę, zresztą od lat mam schiza na gładkie cialo- nawet jak leżałam tygodniami w szpitalu, to pierwsza rzecz która kazalam przynosić do szpitala to była maszynka:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry