• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

Anulka a co cie powstrzymuje przed opuszczeniem szpitala na wlasne rzadanie ?
ja bym poczekala na usg i te ktg i jesli wszystko ok bez sladow porodu to bym wyszla na wlasne :)
tak naprawde moga cie tak trzymac nawet jeszcze 2 tyg a psychicznie sie wymeczysz na maksa :(

reklama
Mi tez nie przychodza powiadomienia od kilku dni.

Magda - gratulacje !!!:) cudo;)

Anulka wdpolczuje Ci tego szpitala:/

Cudne macie kotki;). Moj syn kocha koty i moja sis ma przyjechac za 2 tyg i mowi ze spozniony prezent bedzie zywy;/. Chyba ja zabije jesli nie zartuje. Ja bardzo bym chciala ale 2 pietro i 50 m to nie na moje sily;/.

uuuu marela jak przywiezie chomika czy nawet kota to jako tako ale z psem to bym pogonila SERIO
wogole co to za prezenty zywe ktore nie sa uzgodnione z rodzicami :/// bez sensu

a ja bez lutki juz 4 tyg i nic :)

No ja właśnie w szoku, że czas tak leci, zaraz kończe 36, za tydzień wizyta u gin i skończe 37 i teoretycznie moge rodzić. Strasznie szybko to zleciało. A teraz końcówka ;-)

Ja mogę rodzić jak cieplej będzie hehe

Marela serio taki prezent??? Współczuję.. :/

Babydust ale Ty sama pisałaś że z tych przeterminowanych jesteś :D może jednak masaż tu i ówdzie?? :D

A mi ta końcówka strasznie się dłuży.... :baffled:

Anulka ja chyba też wypisałabym się na własne żądanie.

Pat a może jakimś kremikiem sobie posmaruj?

Marela ja tak jak Babydust pogoniłabym jakby ktoś mi taki prezent sprawił. Lubię zwierzęta ale na razie nie ma szans żebym się na jakiegoś zwierzaka do domu zdecydowała.

Myla i jak? Rodzisz? Czy jeszcze nie? ;)

Natasza ja w tej ciąży nie brałam nic poza kwasem foliowym na początku i moich tabletek na tarczycę, które biorę niezależnie od ciąży i nic się u mnie nie rusza (pierwsza ciąża cała na luteinie i i tak zakończyła się przedwcześnie) Więc już nie wiem od czego to zależy :nerd:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry