• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

Myla a po co masz na to ktg tak czesto jezdzic ? zeby zobaczyc czy rodzisz ? to chyba poczujesz :D :D
a facet by sobie odpuscil (choc o moim dupku ktory dalej sie nie odzywa to juz nie wspomnie )

Anulka to calkiem sporo tych skurczy jak na 20 min zapisu moze jednak sie zacznie tak calkiem niedlugo :) a masujesz sutki ? to tez dobrze hartuje je przed karmieniem i pozniej nie sa zmasakrowane przez dziecia :)

Oltoma to zycze cierpliwosci ;)

reklama
Szkoda Anulka, że nic z tych skurczy się nie rozkręca. Faktycznie dziwię się, że nic Ci nie dają, żeby ruszyć, skoro rozwarcie już jakieś jest , problemy z ciśnieniem, ach zrozumie to kto lekarzy?
Myla Tobie też współczuje, choć może jeszcze chwilkę dzidzidzia niech siedzi, a co do. egoistyczych dziadów - bywa, oby jutro był już spowrotem księciem.;-) :-P

idę spać dziewczyny, trzymam kciuki za kolejne miejsca na podium; ) moja mała dziewczynka strasznie macha łapkami, pewnie też chcę powiedzieć wszystkim dobranoc;) (znaczy się wszystkim tylko nie matce):)
mam nadzieje ze rano zobaczę jakieś nowe malutkie dzidziulowe buziole

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry