• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

Napisalam posta i mi net cos zaszwankowal:/ nie dodalo i posta wrypało;/

Ide spac jutro napisze;/
Tylko tyle ze za psa bym ja udusila;) nie ma takiej opcji. Nawet na godzine bym nie zostswila odrazu by go zabrac musiala . Zima, leje, wieje, upal itp a tu trzeba latac z nim;/ A jesli mowi prawde to tylko kot bo to prezent a moj syn tylko koty.

reklama
Ja tez juz spać, głowa peka, zeby az mnie bola, gardło zapsikalam, nos mi sie zapycha powoli...antybiotyku mi nie dali bo wymaz z gardła nie wykazał bakteri...

Z mloda byłam u lekarza, dała jej jskies krople do łykania na kaszel. Jutro die rozejrzę za nebulizatorami i cos kupie, chociaz sola nas poinhaluje..

Mnie tez cos dołek złapał, mojemu płakałam na wieczor jak dziecko, ze wszystko do dupy, mloda chora, ja tez sie czuje paskudnie i wszystko do dupy..Matko jak ja go kocham, cudowny człowiek...w ogole dzis mnie pyta czy jakies imie mi sie jeszcze podoba inne bo Julia juz mu sie mniej podoba haha, czyta forum czy jak?

Marela naciśnij na odpowiedz i restore autosaved content, post co 15 sekund sie zapamiętuje!!!

Ostatnia edycja:
Lei dobrze ze maz kochajacego i wspierajacego faceta:tak: a juz niedlugo przejdzie wam chorobsko i bedzie ok.

U mnie tez cos z bb, zmienilam haslo na nowe bo zapomnialam starego i bym nie mogla wejsc z tableta i od tej pory mnie samo wylogowalo juz chyba 3 razy, a pozatym chyba nie widze calych postow.

Witajcie...ja nie moge spac.. zle sie czuje...:-( brzuch mnie boli jakos tak dziwnie..jak nie przejdzie to pojedziemy na ip..wzielam leki i mam nadzieje ze mi przejdzie.

Kuklaki ja nie pamiętam już co to znaczy spać do 12. :(

Lei pogratulować faceta choć ja na swojego ostatnio też nie narzekam i posprzata i pomoże pocieszy dopytuje jak się czuje i mi odpoczywać co chwila każe a kiedyś to tylko narzekał ze nic nie robię ;)

Ja też uciekam spać, Mala się uspokoiła :) dobrej nocy ;)

Olusia jeśli faktycznie źle się czujesz to pędem na IP. Tam xzbadaja i powiedzą co i jak... bardzo ładne imię dla synusia wybrałaś:D;)

Lei twój mąż to faktycznie skarb.mi teraz jest głupio bo ostatnio pojechałam tu mojego męża, a on niesamowita zmiana:eek: w domu na błysk wszystko wysprzatal, był z Marcinem u alergologa po leki, a dziś ze mną tu w szpitalu... i czekał od samego rana na korytarzu przy windzie, potem odprowadzil mnie na salę operacyjną, a jeszcze później juz po opiekował się mną jak nigdy. Jak ja go takiego kocham! Teraz sam w domu przy naszym czterolatku wszystko robi... dziś mu nawet bajkę na dobranoc przeczytał:) od razu mi się tu lepiej i spokojniej leży.

A ja po woli dochodzę do siebie. Teraz pielęgniarka zabrała małego bo mu się tam śluz jeszcze gdzieś znalazł. A tak to cały czas wisi mina cycku:eek::D jest delikatny i Ne gryzie tak jak pierwszy:p
Rano będę już wstawać. Rana coraz mniej boli, ale to dzięki lekm przeciwbólowym. Na noc dostałam coś w tylek i było mocne, bo aż mi się w głowie zakręciło. :sly: mały jest cudowny! Cały czas jak tylko go mam przy sobie to go przytyłam i całuje po czole:D matka - wariatka:cool:

Anulka gdzie Ty kurcze trafiłaś do tego szpitala? Uciekaj stamtąd i jedź do innego szpitala. Szkoda Cię męczyć, a i maluchowi to na pewno nie jest obojętne... ja tez wybrałam szpital ponad 60 km od mojego domu. W poprzednim oddalonym o 15 km przeżyłam chwile grozy i nigdy bym tam nie wróciła.

Myla trzymam kciuki, żeby się skurcze ruszyły oraz życzę Ci Kochana żeby cały poród poszedł tak, jak sobie wymarzysz! Należy Ci się:)

Asiorek my mamy dokładnie ten sam dzień ciąży. Tzn miałyśmy do dziś rana;) u Ciebie na razie cisza, ale jak ruszy to chwila mi moment i będzie po wszystkim. ;)

A oto mój Skarb

A oto mój Skarb :-*

Załączniki

• 1427155538401.jpg
    1427155538401.jpg
    11,5 KB · Wyświetleń: 94
  • 1427155549827.jpg
    1427155549827.jpg
    11,1 KB · Wyświetleń: 89
reklama

Nowe wątki

reklama