• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Czekam do 2..leki musza zadzialac.. taka mam nadzieje...

Madzia maluszek sliczny ;-) super ze juz na cycku..a masz duzo pokarmu?

Olusia z początku tylko ta siara leciała, a teraz już mleczko leci i to całkiem ładnie. Jak będzie tak jak było przy pierwszym to będę mogła mleczarnię otworzyć:D;)

Na sali są żonie dwie dziewczyny. Jedna miała termin na 18, a druga na 19 marca i nic. Dziś miały kroplówki i coś tam jeszcze i dupa. Jedna miała skurcze i rozewarcie na 1 cm i na tym skończyła, a druga miała tylko skurcze i też leży. Z tym, że ta pierwsza ma plamienia i to takie dosyć mocne, ale nie chce tego zgłosić pielegniarkom... nie rozumiem jej, bo tu chodzi o życie i zdrowie maluszka. A teraz biedna chrapie jak dzik, a leży blisko mnie więc spanie nie chyba dziś ominie;):p
Kurcze dlaczego kobiety przy porodzie muszą tak bardzo cierpieć? Źle to jest rozwiązane...:D;)

Aha, jak mały załapał cycka tak porządnie to moja macica chyba od razu wróciła do pierwotnego rozmiaru:eek::sly: mimo kroplówki z przeciwbólowym kotonalem myślałam, że umrę. Tak mnie skręciło, że prawie mi łzy poszły. Położna stwierdziła że to dla mnie na plus, bo szybko powinno się wszystko wygoić i szybko wrócę do formy;) oby...

Ehh nie śpie już 1.5h można się załamać ;(

Madzia jeszcze raz gratuluje ślicznego synka :) super że tak szybko załapał cyca i że Ty dobrze się czujesz:) co do m to może wcześniej mu hormony ciążowe buzowały a teraz jest szczęśliwym tatusiem dwóch wspaniałych chłopców :)

Olusia mam nadzieje że Ci przeszło i śpisz..

dzień dobry kochane mamy:) ja juz od jakiegoś czasu nie śpię tylko się prze wracam na łóżku- no może to za dużo powiedziane bo brzucholek sprawił że z motyla przemienilam się w hipopotamka:D w każdym razie po wczorajszym aktywnym dniu cisza- juz myślałam że skoro po 3 miesięcznym okresie leżenia wczoraj dużo polazilam i autentycznie się zmeczylam to może coś się ruszy- ale gdzie tam! moda pazurkami się wczepila i nie zamierza na razie pokazać się światu:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry