Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
przecież kotów się nie wyprowadza na spacery, a metraż 35 m2 już w zupełności dla kota jest wystarczającyCudne macie kotki. Moj syn kocha koty i moja sis ma przyjechac za 2 tyg i mowi ze spozniony prezent bedzie zywy;/. Chyba ja zabije jesli nie zartuje. Ja bardzo bym chciala ale 2 pietro i 50 m to nie na moje sily;/.
może pedał skoro leje na sukiTak Doli moj piesek obszczal suke na spacerze)
)
ach to sadysta jeden !ja tez kiedys takiego kota mialam co szafki otwieral i wszystkie drzwi![]()
co noc musialam drzwi barykadowac fotelem bo inaczej wchodzil do pokoju w nocy i lapkami walil mnie po twarzy chcac zeby sie z nim bawic![]()
poślińCycoszki mnie bola a raczej sutkiwyschly i piekaaaaaaaa....biedactwa moje...
![]()
ja jestem w szoku, że jeszcze Ci oxy nie podali... co za szpital !!! Ile masz się jeszcze męczyć ??? :/Ja juz dzisiaj zastanawiałam czy nie wypisać się na własne życzenie. Traktują mnie tu jak symulantke. Kuzwa ale tych skurczy sobie nie namalowałAm. Zaraz będę mieć kolejne ktg to zobaczymy. Śmieje się ze do domu mnie jutro wypuszcza.
Ja już nie biorę 2.5 tyg i nic
A mały już się tak rozpycha że mam dość..
heh, przecież kąpiel się bierze na rozluźnienie skurczyJade na ktg. Byłam jeszcze na kebabie. Nic się nie wyjaśni,wzieam kąpiel żeby nasilić skurcze to mi przeszły.
Mam psychicznego dola i juz w dupie ten porod
pewnie zależy jak nauczysz, ale znam ludzi co tak niestety mają, raczej pies ich nauczył wstawania a nie oni psa wytresowali :/Renatka kto powiedzial ze trzeba z psem na spacer o 5 rano?

Kuklaki ja bym z checia spac juzoszla, ale po pierwsze to dziecko mi brzuch rozsadza od srodka a po drugie to jakbym teraz poszla spac to chyba bym sie przed 5. rano juz obudzila ...
Gratuluje Magda, zdrówka dla Ciebie i Mikołaja.
Myla, a A. to się do niczego nie poczuwa, toć to jego córcia ma przyjść na świat.
Kociaki to miałam dwa w mieszkaniu ok 32 m2, też sobie dały rade.
Czekam na jakieś symptomy, a tu nic, a mojego nie moge namówić na żadne działania![]()

pewnie zależy jak nauczysz, ale znam ludzi co tak niestety mają, raczej pies ich nauczył wstawania a nie oni psa wytresowali :/
A ja wkur.....ona... :/
ehhh, myślałam, że mi się skurcze zaczną ze złości, ale nic z tego,
dziś już miałam dość tego brzucha...
Przestawiałam łóżeczko, biurko itd... i ciężko mi było się przemieszczać, odkurzać pod meblami, ścierać podłogę, sapię jak parowóz i się męczę jak mops :/ tylko ślina mi jeszcze nie cieknie :/
Ubrałam fotelik w etui, te gumki po bokach mnie wykończyły.
![]()
Renatka kto powiedzial ze trzeba z psem na spacer o 5 rano?