• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

moja corka dzisiaj chce isc z nami na wizyte do gina zeby zobaczyc mala na usg :)
ostatnio tez chciala ale w ostatecznym terminie zrezygnowala :P
musze jej poopowiadac troche jak gabinet wyglada zeby sie dziecko nie wystraszylo na przyszlosc ;))

musze isc sie odkrzaczyc ;)

reklama
Tabasia czop niezmiennie od kilkunastu dni wypada co ranek :-D:-D

a Twój jak? :D

Margo oooo widzę, że bojowo nastawiona jesteś :D

babydust powodzenia w lesie :-Dja tez musze bo normalnie rosną jak szalone :-D jak krzaki w jumanji... :szok:

Doli no jestem. Coś muszę ze sobą zrobić bo zwariuję tak czekając. A wpływu na to kiedy mój dzieć wyjdzie nie mam. Więc muszę się czymś zająć :cool2:

Doli Ty tym swoim czopem to mogłabyś całe nasze forum obdzielić heh :D

Tez się zaliczam do tych które spać nie mogą...-_-
Do tego brzuch ciągle boli, w malej kluje w uj, mały czasem na pęcherz cisnie tak że z kibelka bym nie schodziła, jelita mi czyści a znając moje szczęście to będzie mnie tak męczyć na marne...-_- mały tez ostatnio świra ma i czasem wierci się tak że wszystko boli. Skoro juz tak chce to mógłby wyjść a nie męczyć ;)

Magda śliczny ten Twój synus :) widac mama szczęśliwa :)

Babydust dobrze że cora się interesuje, może jej gabinet nie wystraszy :D

Anulka, Olusia jak się czujecie?

Muminek u mnie tez mały się spieszył, skurcze miałam a jak juz wychodzić może to mi tylko symptomy daje i nic więcej ;) dzisiaj jade na ktg to zobacze czy cos się zapisuje ^^

Tabasia jaki czop...Doli czopa już nie ma od dawien dawna. Ciekawe czy w ogóle miała !!

Ide jeść bo juz mi niedobrze z głodu :p

Doli u mnie pare dni temu to chyba nie byl czop :P
Nic sie nie dzieje,Mloda tak sie wierci ze juz nie moge. Jakos ta druga ciaze kiepsko znosze. Chce byc po!!! Porodu boje sie masakrycznie ale poboli i przestanie.

Babydust powodzenia! Moje chlopaki zawsze ze mna na usg chodza :)

Echhh czym blizej tym wieksze schizy odnosnie dzidziusia mam... czy porod przebiegnie ok i czy mala zdrowa. Nakrecam sie niepotrzebnie :(

Jeszcze to bb sie wiesza! Co za shit :/

Marela rozumiem Cię doskonale bo ja nie spałam od 3.40 prawie do 7.00 masakra a teraz bym mogła spać i spać:-/

Wow ile idzisiaj wizytujących :) kciukasy za wszystkie wizyty !!!&&&&&

Ja umówiłam się o 11 z psiapsiółką na spacer po parku pięknie świeci słonko :)

Tabasia u mnie to samo. Też mi się tyle myśli kołacze - jak to będzie z tym porodem (mimo że w sumie jeden sn już miałam). Jak sobie dam rade z dzieckiem (jestem w podobnej sytuacji jak Ty) Moja rodzina daleko a rodzina M mimo że w tym samym mieście nie bardzo może nam pomóc więc tak jakbyśmy sami byli. Czy mała będzie zdrowa i tak w kółko. Czym bliżej tym gorzej. Tyle tygodni za mną a maxymalnie 1-2 przede mną a ciągnie się niemiłosiernie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry