• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

Nie, dzis bez usg. Tydzień temu miałam i za tydzień mam. A jak za 2 nie urodzę to do szpitala mam sobie iść aby ciazy cukrzycowej nie przenosić. Ktg bez minimalnego skurczu

reklama
Obwód główki 38 cm, już się boję :-P. Mam przeczucie, że ona w tej chwili ma ok 3200g. Pojutrze mam wizytę, wiec pewnie coś ustalimy z ginem ;-)

Aylin a ty jestes na insulinie ?

Szaj 38cm to duzo zwlaszcza na takie malutkie dziecko mysle ze to blad pomiaru
o moim mowili ze wielka glowe mial a mial 37 przy wadze 4100 i od samego poczatku BPD bylo duze az mialo 10,3 cm w 36 tc :/

dzien dobry :tak:

magda - śliczny Mikołaj :-D gratuluje :-)

gratuluje udanych wizyt i całkiem sporych maluszków

&&&& za kolejne wizytujące

złe mysli na końcówce ciąży to chyba normalne , dodatkowo hormony buzują więc głowy do góry i oby dotrwać :-D ja sama coraz czarniejsze scenariusze w głowie mam :-( a własnego m to bym na księżyc wysłała tak ostatnio działa mi na nerwy :wściekła/y:

miłego dnia

karina czyzby prima aprilis
choc jak tak pozno masz byc w szpitalu to pewnie cc na drugi dzien
ja to bym bardzo chciala zeby dziec sie 2 kwietnia urodzil :) tak jak starsza corka na dzien przed terminem :) tylko ona po oxy wyszla :hihi:

mi tam gin mimo cukrzycy nie mowila nic zebym tylko nie przenosila ciazy :( :( musze ja podpytac dzisiaj :/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry