• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Ale gin of razu dzis powiedzial ze teraz cukrzycowe max w terminie do szpitala biora
ale takie ktore tylko na diecie sa tez ? ?
jak syna rodzilam a tez mialam cukrzyce ciezarnych to mialam skierowanie do szpitala od 39tc ale nie chcieli mnie przyjac ani wywolywac porodu mimo wagi przewidywanej w 40tc na 4500 :szok: przyjeli mnie dopiero 40t6d na moje blagania bo balam sie tego ze mlody taki wielki sie urodzi :/ ale tez nie mieli zamiaru wywolywac tak od razu :( ale wszystko poszlo naturalnie w 3 godz po przyjeciu do szpitala akcja rozkrecila sie sama

ja wczoraj dostałam skierowanie do szpitala na 20 kwietnia. . ciekawa jestem czy dotrwam - mam nadzieje ze jednak mała będzie chciała wyjść zanim osiągnie rozmiary giganta;) teraz ma ok 2800 wiec byłoby super żeby w chwili porodu miała ok 3300-3500. marzenia świętej glowy- rodzina mojego męża jest z tych gigantow;)

moja corka dzisiaj chce isc z nami na wizyte do gina zeby zobaczyc mala na usg :)
ostatnio tez chciala ale w ostatecznym terminie zrezygnowala :P
musze jej poopowiadac troche jak gabinet wyglada zeby sie dziecko nie wystraszylo na przyszlosc ;))

musze isc sie odkrzaczyc ;)
Majka często jest ze mną na USG, bo nie mam jej z kim zostawić, a USG prywatne najczęściej mam o 19.00.
teraz to już nawet się nie wzrusza, ale na początku tak się cieszyła, opowiadała co widzi na ekranie, że gin nie mógł słowa wtrącić :)'
śmiesznie było :)

Aha, jak mały załapał cycka tak porządnie to moja macica chyba od razu wróciła do pierwotnego rozmiaru:eek::sly: mimo kroplówki z przeciwbólowym kotonalem myślałam, że umrę. Tak mnie skręciło, że prawie mi łzy poszły. Położna stwierdziła że to dla mnie na plus, bo szybko powinno się wszystko wygoić i szybko wrócę do formy;) oby...
dlatego karmienie piersią przez choćby pierwsze tygodnie jest bardzo ważne,
prześliczny synek !!!! :)
Życzę Ci, żeby wszystko szybko się zagoiło i przestało boleć.
Gratki raz jeszcze :) !!!
I cieszę się strasznie, że mąż Ci tak dzielnie pomaga, nie ma to jak mieć w kimś bliskim oparcie... to bardzo ważne.

Ja tez juz spać, głowa peka, zeby az mnie bola, gardło zapsikalam, nos mi sie zapycha powoli...antybiotyku mi nie dali bo wymaz z gardła nie wykazał bakteri...

Z mloda byłam u lekarza, dała jej jskies krople do łykania na kaszel. Jutro die rozejrzę za nebulizatorami i cos kupie, chociaz sola nas poinhaluje..

Mnie tez cos dołek złapał, mojemu płakałam na wieczor jak dziecko, ze wszystko do dupy, mloda chora, ja tez sie czuje paskudnie i wszystko do dupy..Matko jak ja go kocham, cudowny człowiek...w ogole dzis mnie pyta czy jakies imie mi sie jeszcze podoba inne bo Julia juz mu sie mniej podoba haha, czyta forum czy jak?

Marela naciśnij na odpowiedz i restore autosaved content, post co 15 sekund sie zapamiętuje!!!
no widzisz, co lekarz to inaczej.... mi w gardle nic nie wypatrzyła, ale stwierdziła, że szkoda żebym się męczyła i przepisała antybiotyk. Mam wrażenie, że już jest lepiej :)

No wlasnie Renatka, tak nauczyli.

Ty sie bidulko nameczysz ale moze sobie daruj z przestawianiem mebli jak co to popros kogos o pomoc a nie sama.
no właśnie nie mam kogo :)
rodzice 70 km stąd, siora zawsze zapracowana a jej mąż... no rozwód biorą więc lipa go poprosić :/
ogólnie nie ma kto mi pomóc.

KCIUKI ZA DZISIEJSZE WIZYTY !!!
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry