• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Majka często jest ze mną na USG, bo nie mam jej z kim zostawić,

Renatka ale Majka jest jeszcze malutka a mooja corka ma prawie 10 lat i ostatnio bardzo ja uswiadamialam o dojrzewaniu i o rozrodach :) takze doskonale wie (przynajmniej teoretycznie) po co sie chodzi do ginekologa ale wole ja przygotowac na widok lozka do badania bo jednak ono dziwnie wyglada przeciez ;)

Boszzzz musze isc jakis obiad wykombinowac a weny nie mam na to rzadnej :( w weekend focha zarzucilam i malz musial obiad robic a wczoraj najnormalniej w swiecie zamowilam pizze :( NIC kompletnie nic mi sie nie chce robic :( masakra
wyciagnelam baldachim i stelaz do baldachimu zeby go zalozyc i co ?? chyba 5 dzien po prostu lezy na przewijaku bo nie chce mi sie go wyprasowac :(

No w koncu dzisiaj w trzecim szpitalu trafiłam na kompetentnych ludzi! Zapslenie zatok jak nic, antybiotyk i po sprawie. Wszystko mi kamerka wypatrzyła babeczka, uszy zdrowe, zatoki zaropiale, nawet do gardła mi tak głęboko zagladala nie wiem czy tchawicę czy krtań ale chwila grozy była jak mi to wsadzilam tak głęboko hehe...

Teraz leżę i odpoczywam bo cała noc nie spałam z bólu głowy i zębów i kaszlalam..

Hej ja juz po wizycie.

Gucio waży 3350 więc całkiem nieźle. Szyjka długa i zamknięta więc luzik :-)

Dostałam skierowanie na cc i termin mam na 16.04 lekko mnie strach ogarnął w poniedziałek muszę do szpitala pojechać i pokazać się ginowi który będzie mnie kroił. No i muszę sobie pokój zarezerwować żeby sobie komfortowo te 3 dni z maluchem być a nie na zbiorowej wielkiej sali leżeć z jakimś chrapiącym smokiem.

Zrobiłam tez GBS oby nic nie wyrosło żadna bakteria czy coś.

Musze spakować torbę bo się okazało że mam mieć swoje ciuszki ręczniki itp dla dziecka. Jak rodziłam Antka to nie musiałam tego mieć.

Lei zdrówka , mam nadzieje ze szybko przejdzie [emoji110][emoji110][emoji110][emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Dygotka no to ładna waga :)
16.4 cc bedzie? Czy tylko termin na 16?

Karina 16.04 juz cc a termin normalnie mam na 25.04
Musze właśnie w szpitalu się zameldować i mnie wpiszą w planowane operacje mam nadzieję tylko że nie będzie to z samego rana bo leżenie po znieczuleniu tyle godzin to masakra jakaś jak dla mnie.
Najlepiej po południu jakby mnie pocięli

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry