• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

Dygotka duży chłopak :) Ja cały czas się zastanawiam jak duże jest moje bobo :confused: Super że znasz już datę. Ja mam nadzieję do 16go się rozpakować. Pożyjemy, zobaczymy :)

Doli to może wpadnij do mnie - pomożesz mi sprzątać (160 m2 trochę jest) A mnie jakiś leń złapał, miałam sprzątać, zaczęłam i mi się odechciało. Normalnie jak u Ciebie Babydust. Za nic się nie mogę zabrać. Na cmentarz się wybierałam to przeszłam kawałek i wróciłam bo stwierdziłam że się nie dotoczę więc czekam na M i razem podjedziemy późnym popołudniem.

reklama
Doli ja to w takich emocjach w ogóle o jedzeniu nie myślę. A po cc to i tak kroplówki dostajesz to jeść się nie chce.

A wy o porządkach mówicie. U mnie to dopiero rozpierdziel jest. W poniedziałek będą mi kuchnię montować więc ja nic nie ruszam i bałagan mega. Będę latać w wielki piątek i sprzątać pewnie. Do tego kocur się leni na maxa i mam już dość tej sierści wszędzie.

Juz się wyjaśniło skąd takie wielkie wymiary, koleś mi mówił o tygodniach ciąży, a nie o centymetrach, głupia ja :-P. Główka ma 33,7 cm a brzuch 32,5 cm. Uspokoilam się :-P.
hahaha, dobre :)

Karina 16.04 juz cc a termin normalnie mam na 25.04
Musze właśnie w szpitalu się zameldować i mnie wpiszą w planowane operacje mam nadzieję tylko że nie będzie to z samego rana bo leżenie po znieczuleniu tyle godzin to masakra jakaś jak dla mnie.
Najlepiej po południu jakby mnie pocięli
ooo, gratki !!!
Jaki duży Gucio !!!
:-)
A ja bym wolała rano, bo głód i strach nie pozwalałby mi leżeć i czekać np. do 17.00.

:/

No w koncu dzisiaj w trzecim szpitalu trafiłam na kompetentnych ludzi! Zapslenie zatok jak nic, antybiotyk i po sprawie. Wszystko mi kamerka wypatrzyła babeczka, uszy zdrowe, zatoki zaropiale, nawet do gardła mi tak głęboko zagladala nie wiem czy tchawicę czy krtań ale chwila grozy była jak mi to wsadzilam tak głęboko hehe...

Teraz leżę i odpoczywam bo cała noc nie spałam z bólu głowy i zębów i kaszlalam..
o wreszcie wiadomo, co Ci jest !!! Zdrówka !!!
jaki antybiotyk masz ?

Renatka ale Majka jest jeszcze malutka a mooja corka ma prawie 10 lat i ostatnio bardzo ja uswiadamialam o dojrzewaniu i o rozrodach :) takze doskonale wie (przynajmniej teoretycznie) po co sie chodzi do ginekologa ale wole ja przygotowac na widok lozka do badania bo jednak ono dziwnie wyglada przeciez ;)
aaaaa, to o to chodziło :)
no duża dziewczynka już to i kumata ;)
to fakt, oby jej gabinetem nie wystraszyć !

Vesunna ja mam te same obaw, nie czy dam rade urodzic tylko jak sobie poradze juz po

Szaj to nie taka mala ta Twoja Mala :biggrin2:

Karina u Ciebie tez ladna waga :biggrin2: to swieta w szpitalu, ja wlasnie bym chyba nie chciala tak... choc z drugiej strony i tak nic na swieta nie szykujemy ani nie robimy, nie ma sensu, skoro nie wiadomo jak to bedzie

Aylin, a to kazda ciezarna z cukrzyca powinna od razu sie w terminie w razie co zglosic do szpitala jesli nie urodzi do tego czasu? Mi narazie gin nic nie mowil...

Babydust, ja baldachim wyprasowalam juz z 2tyg. temu, ale my jeszcze nie kupilismy nawet stelazu :-D

Dygotka gratuluje ;-) kolejne duze dzieciatko :-)

Moja gadzina dzisiaj jest strasznie aktywna, mam wrażenie ze w ogóle nie spi, tylko cały czas się rusza. aż się durna zaczęłam wkrecac ze może za bardzo? matko jako człowiek jest durny. jeszcze podlaczylam sobie detektor tętna i przez chwilę było ok 160 -zaraz spadło ale oczywiście musiałam się zdenerwować. . Juz bym chyba wolała żeby dzidziul był już ze mną!

reklama
Renatka a sasiada jakiegos nie masz?

Renatka ale Majka jest jeszcze malutka a mooja corka ma prawie 10 lat i ostatnio bardzo ja uswiadamialam o dojrzewaniu i o rozrodach :) takze doskonale wie (przynajmniej teoretycznie) po co sie chodzi do ginekologa ale wole ja przygotowac na widok lozka do badania bo jednak ono dziwnie wyglada przeciez ;)

Boszzzz musze isc jakis obiad wykombinowac a weny nie mam na to rzadnej :( w weekend focha zarzucilam i malz musial obiad robic a wczoraj najnormalniej w swiecie zamowilam pizze :( NIC kompletnie nic mi sie nie chce robic :( masakra
wyciagnelam baldachim i stelaz do baldachimu zeby go zalozyc i co ?? chyba 5 dzien po prostu lezy na przewijaku bo nie chce mi sie go wyprasowac :(

Babydust dopadl cie len poprostu.

No w koncu dzisiaj w trzecim szpitalu trafiłam na kompetentnych ludzi! Zapslenie zatok jak nic, antybiotyk i po sprawie. Wszystko mi kamerka wypatrzyła babeczka, uszy zdrowe, zatoki zaropiale, nawet do gardła mi tak głęboko zagladala nie wiem czy tchawicę czy krtań ale chwila grozy była jak mi to wsadzilam tak głęboko hehe...

Teraz leżę i odpoczywam bo cała noc nie spałam z bólu głowy i zębów i kaszlalam..

Lei moze w koncu ci przejdzie po dobrych lekach skoro wiedza na co.

Hej ja juz po wizycie. Gucio waży 3350 więc całkiem nieźle. Szyjka długa i zamknięta więc luzik :-)

Dostałam skierowanie na cc i termin mam na 16.04 lekko mnie strach ogarnął w poniedziałek muszę do szpitala pojechać i pokazać się ginowi który będzie mnie kroił. No i muszę sobie pokój zarezerwować żeby sobie komfortowo te 3 dni z maluchem być a nie na zbiorowej wielkiej sali leżeć z jakimś chrapiącym smokiem.

Zrobiłam tez GBS oby nic nie wyrosło żadna bakteria czy coś.

Musze spakować torbę bo się okazało że mam mieć swoje ciuszki ręczniki itp dla dziecka. Jak rodziłam Antka to nie musiałam tego mieć.

Dygotkaa no to super, przynajmniej wiesz kiedy, ale Gucio juz duzy:tak:

Dygotka duży chłopak :) Ja cały czas się zastanawiam jak duże jest moje bobo :confused: Super że znasz już datę. Ja mam nadzieję do 16go się rozpakować. Pożyjemy, zobaczymy :)

Doli to może wpadnij do mnie - pomożesz mi sprzątać (160 m2 trochę jest) A mnie jakiś leń złapał, miałam sprzątać, zaczęłam i mi się odechciało. Normalnie jak u Ciebie Babydust. Za nic się nie mogę zabrać. Na cmentarz się wybierałam to przeszłam kawałek i wróciłam bo stwierdziłam że się nie dotoczę więc czekam na M i razem podjedziemy późnym popołudniem.

Margo dobre, za duzy dystans, dobrze ze wrocilas bo jakbys miala dojsc za daleko i nie miec sil na powrot to siasc i plakac.
Mi znajoma mowi ze jak bede miala ochote to mozemy isc na spacer tylko czy ona rozumie ze ja to najdalej chyba 500 metrow uciagne:-D

Szaj dobre :-D

który wymiar jest który bo sie nie kumam na tym usg HD AC FL zielona jestem

Ja ostatnio sobie wygooglowalam zeby poczytac USG, wpisz sobie w google skroty na USG i bedziesz wsystko wiedziec:tak:

Ide prasowac bo popralam wczoraj znowu ciuszki dla malej .

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry