• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

Melduje się w dwupaku :) miałam mieć znowu dzisiaj usg żeby zobaczyć czy czasem dzidziuś nie jest przenoszonY. Ale niestety Pan doktor nie znalazł dla mnie czasu bo przyjmuje tylko 4 Pacjentki na godzinę. Jutro kolejne podejście do usg. To będzie już 3. Chyba za wytrwałość zrobią mi ta cesarke :(

reklama
Muminek tętno 160 nie oznacza że z maluchem coś się dzieje tylko że jest aktywny, przebiegnij się po schodach i sprawdź jak Ci serducho zacznie walić !:D

Anulka a Twoja mama nic zdziałać nie może ? No oni trochę Cie olewaja...ostatnio czytałam historie dziewczyny która była bodajże w 40/41 tygodniu i już błagała żeby jej wywołali poród ale ono w zaparte że skoro sir nic nie zaczyna to dziecko nie gotowe i w końcu jak miała w szpitalu rutynowe badanie detektorem to się okazało że dziecku spada tętno i na cc i mała miała juz zamartwice, zielone wody itp...nie wiem na co oni czekają w sytuacjach jak ciąża jest donoszona....

Anulka o rety ty to sie nasiedzisz w tym szpitalu :(

Lei zapomnialam napisac - nareszcie dali ci cos mocniejszego :) w PL nikt by si enie szczypal z antybiotykiem w twoim stanie bo pod koniec ciazy taka infekcja meczaca nie jest dobra a ni dla ciebie ani dla dzidzi :) troche wlasnie o takim podejsciu pisalam o lekarzach w DE :/
dzieki temu moja bratanica do wieku lat 3 miala 3 razy zapalenie pluc bo lekarze zwlekali z podaniem lekow :(

Tym bardziej że pod koniec ciąży żadna infekcja korzystna nie jest ale jak widać co kraj to obyczaj ;)

Zaraz jade na ktg ale taaak mi się nie chce :( ciekawe ile czasu spędze na czekaniu...mam nadzieję ze żadnego porodu nie będzie bo znowu się krzyków naslucham...:d

No niestety. Moja pediatra na katar zaleca spacery, wietrzenie domu i pocie dużych ilości wody..

Mloda dalej kaszle (oskrzelowo moim zdaniem) ale spoko, jakies krople ma i wietrzyć..

No właśnie Pat ze niC. Poszła ze mną do niego i pyta czy nie może zrobić mi tego usg. A on do niej z morda ze jak ona sobie to wyobraża ze on ma przyjąć tylko 4 Pacjentki a ja jestem juz 5. Wczoraj powiedziałam oddzialowej ze jak z ta wyjdę to chyba się u nich zatrudnię bo nie mogę żyć bez tego oddziału.

Ja tylko sie modlę zeby brzuszkowa siedziała grzecznie min tydzien bo z takim bólem i zmeczeniem nie da rady rodzic..buzie otwieram na tyle, ze cienka kromka sie zmieści i tyle! Ale nawet głodna nie jestem. Juz pomijam bol garfla ktory nie ustępuje w ogole..

reklama
Ja tylko sie modlę zeby brzuszkowa siedziała grzecznie min tydzien bo z takim bólem i zmeczeniem nie da rady rodzic..buzie otwieram na tyle, ze cienka kromka sie zmieści i tyle! Ale nawet głodna nie jestem. Juz pomijam bol garfla ktory nie ustępuje w ogole..

Lei zdrówka życze. Mi już prawie całkiem przeszło, ale też przez chwilę myślałam, że złapią mnie zatoki, bolały zęby, głowa, i ten spływający do gardła katar. Na szczęście inchalacje i czosnek pomogły. Teraz został tylko katar, ale i tak nie wyobrażam sobie porodu w takim stanie.:-\

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry