Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Melduje się w dwupakumiałam mieć znowu dzisiaj usg żeby zobaczyć czy czasem dzidziuś nie jest przenoszonY. Ale niestety Pan doktor nie znalazł dla mnie czasu bo przyjmuje tylko 4 Pacjentki na godzinę. Jutro kolejne podejście do usg. To będzie już 3. Chyba za wytrwałość zrobią mi ta cesarke
![]()

normalnie łaskę robią, że cokolwiek robią !!!Anulka szok!!!!! Z koperta to by przyjął jako 5 ?? Kpina jakaś..

ja na prawdę nie potrafię zrozumieć, na co oni czekają....Melduje się w dwupakumiałam mieć znowu dzisiaj usg żeby zobaczyć czy czasem dzidziuś nie jest przenoszonY. Ale niestety Pan doktor nie znalazł dla mnie czasu bo przyjmuje tylko 4 Pacjentki na godzinę. Jutro kolejne podejście do usg. To będzie już 3. Chyba za wytrwałość zrobią mi ta cesarke
![]()