• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
No, ponoć 38cm główki i 36cm obwód brzucha, ale też mi się wydaje, że to może być błąd pomiaru. Z drugiej strony, moja głowa do małych nie należy, wiec może to genetyczne ;-)

No, ponoć 38cm główki i 36cm obwód brzucha, ale też mi się wydaje, że to może być błąd pomiaru. Z drugiej strony, moja głowa do małych nie należy, wiec może to genetyczne ;-)

noooo cos w tym jest bo moja glowa tez do najmniejszych nie nalezy a moj tata to kupuje najwieksze czapki jakie tylko w sklepach maja a i tak go uciskaja ;)
ale mimo wszystko to sa duze wartosci zwlaszcza jak na ten tydzien ciazy :) i na tak mala wage :)

reklama
Po wizycie :)
Ktg bez skurczy ok
Ciśnienie ok
Waga 3400 [emoji33][emoji33][emoji33][emoji15][emoji15][emoji15]

Dobrze ze cc bedzie lol
W szpitalu mam sie koło 13-15 stawić 1.04 , we wtorek do domu [emoji15][emoji15][emoji15] jak ja tam wytrzymam???

Kurcze to faktycznie troche kulawo. Fajnie bo będziesz już miała dzidzie, ale szkoda, że nie zrobią Ci cc 31 a nawet 30, żebyś na święta mogła być w domku, a tak całe święta w szpitalu, głupio to jakoś zaplanowali. :-\
Ja odpoczywam. Rano wstałam tylko małą do przedszkola wyszykować, zjadłam śniadanko i poszłam spać. Teraz się obudziłam i pasuje mi się ubrać i do sklepu iść coś na obiad kupić, choć ciężko o obiedzie myśleć jak mi nie dobrze cały czas.:-P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry