• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

Echhh czym blizej tym wieksze schizy odnosnie dzidziusia mam... czy porod przebiegnie ok i czy mala zdrowa. Nakrecam sie niepotrzebnie :(
ja mam tak samo :( :(

malz ze mna na wizyty tez chodzi ale po raz pierwszy chce isc cora :) ma ostatnia szanse :P
a ja na wizycie to mam pelen pakiet wiec najpierw badanie potem usg wiec na poczatku ja zostawie w poczekalni pozniej zawolamy :)

Ostatnia edycja:
reklama
U mnie na 9 piętrze nawet w takie "upały" jak dzisiaj jest duszno :p i nawet nie ma jak przeciągu zrobić bo okna po tej samej stronie...
Właśnie mały martretuje mój brzuch...czuje jakby się rzucał jak rybka :D

na marcowkach chyba tylko jedna nierozpakowana zostala :szok: sprawnie im poszlo :)

i znowu naszpikowalam sie herbata z cytryna i zdycham z powodu zgagi :( :( :(
skonczyly mi sie prenaleny do ssania na gardlo myslicie ze strepsils junior moge ? czy musze sie kopsnac do apteki znowu ?

Ja też dziś dołączam do wizytujacych. Wczoraj wieczorem znowu miałam klucie ale trochę się narobiłam to miałam za swoje.
Tabasia, Margo też zaczynam się spinac tak to jakoś się nie stresowalam. Ale narazie bardziej niż porodu boję się, czy będę umiała się dobrze opiekować córka, czy będę miała mleko itd.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry