• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
wasi panowie to przynajmniej pojawiają się w domu, mojego ciągle nie ma- nie dość że w tym mieście prawie nie mam znajomych, to jeszcze zlapalam męża spolecznika który oprócz normalnej pracy, dodatkowo pracuje spolecznie:( w rezultacie całe 9 miesięcy siedziałam sama w domu, a ostatnie 3 to już całkiem sama jak palec, bo n leżałam i nie mogłam wychodzić z domu:( grr dobre czasy się kończą, powiedziałam juz temu gadowi ze na swoje zabawy ma czas do urodzenia księżniczki. potem ma zapomnieć o wszystkich durnych pomysłach na które sam wpada albo ktoś mu podrzuca:/

Ja wiem co czujesz, bo z moim mam podobnie. Zwłaszcza ostatnie czasy, jak teraz potrzebuję go bardziej, ale on oczywiście jest nie zastąpionym pracownikiem roku i wszystko robić musi, a kasiory ni ch....a z tego nie ma. Ale jak sugeruję mu zmiane pracy to twierdzi, że on ma satysfakcje z tej pracy :-[ :-[ :-[ :-[ ale też już zagroziłam, że ja się na to nie zgadzam, że po porodzie nie będę siedziała sama z dzieckiem/dziećmi 24/h i wyprowadze sie do mamy jak tak będzie i albo z szefem gada i zmieni warunki, albo niech zmienia prace.:-[ :-[ :-\ :-\ :-\

Doli nerwy, stres, lek mam juz od dawna...dzis mam dusznosci, ciezko mi sie oddycha, mam otwarte okno caly dzien i dalej mi duszno i jakos mi slabo. No ale mam nadzieje do jutra wytrzymam... kazdy dzien na wage zlota...
1zIggET8dLQXapoHBAA7
cisnienie mam 100/70 czyli dla mnie troche za niskie

jak za duzo zjem to mam dusznosci , wlasnie o jedego banan za duzo i ledwo leze:-D, mi za to ciagle goraco.

ja tam w swieta moge rodzic aby jakas normalna kadra lekarska byla na dyżurze. Przynajmniej wiem ze studentów nie bedzie na praktykach ;) M wysle z mlodym do tesciow na wyzere i mam wszystko z głowy ;)

Olusia może to kwestia pogody?? Jakaś zmiana? Mnie od rana blizna boli, a teraz stopy mam ciężkie jak z ołowiu, czuję że są spuchnięte ale nic nie widać

Marela dzień banana masz??? :D mi też gorąco, pocę się jak chłop na budowli...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry