• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
asia,
Mojego też wiecznie nie było. Zaczęłam mu suszyć głowę, że albo pogada z szefem, albo ma zmienić robotę. Pogadał. Znalazł kogoś na swoje miejsce, a sam pracuje w domu, zdalnie. Czasami trzeba chłopa przycisnąć ;)

Olusia,
też miewam duszności. To normalny objaw w czasie ciąży. Brzuch się obniży i będzie lepiej. A już na pewno po narodzinach. Niewiele zostało :)

wariatki:) ja jeszcze męża nie tykam ale pewnie w okolicy niedzieli jak się nic nie ruszy to też go napadne:) on twierdzi ze sam mnie dopadnie, ale jak znam życie to jak przyjdzie co do czego to będzie się bał tracac ksiezniczke po glowie:D

Doli ja sie nie przyznaje ale codziennie min 3 banany ;) tylko bez nutelli;)

Moj wlasnie po dniu pracy, szkoleniu, zawiozl mnie na zakupy - 40 km a teraz zmeczony pakuje zmyware i sprzata kuchnie. A ja na necie wymeczona nic nierobieniem ;) tzn galerie zwiedzilam ;)

reklama
Dziewczyny ja mam celibat od transferu!.. wiec zobaczcie od kiedy.... a tak poza tym jakos mnie nie ciagnie... byl okres ze tak a potem juz nie... moze dlatego ze wiem ze nie moglam...:tak:

Crazy girls... lub loca loca loca :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry