reklama
Karina34
Fanka BB :)
Olusia sie odezwie napewno niedługo
Tabasia to wierze ze mialas dosyć - my tez mamy
Mnie dzis dziwnie brzuch pobolewał .., mam nadzieje ze do środy wytrzymam ...
Doli suche szampony sa niedobre ... Tak fryzjerzy mówią ... I ja tez po sobie stwierdziłam ze jednak lepiej nie używać ...
Tabasia to wierze ze mialas dosyć - my tez mamy
Mnie dzis dziwnie brzuch pobolewał .., mam nadzieje ze do środy wytrzymam ...
Doli suche szampony sa niedobre ... Tak fryzjerzy mówią ... I ja tez po sobie stwierdziłam ze jednak lepiej nie używać ...
Anemonne
Wzasadzie zawodowo, wszystko co można narysowac, w ołówku, sepi, suche pasgele i chce sie zabrać za tzw. Digiart
Po za tym 9 lat w reklamie i 2 lata w dziale konstrukcyjnym bydgoskich fabryk mebli, gdzie rysowałam instrukcje montażu mebli.
Ja też w reklamie od wielu lat
Doli nie pój chyba tego rycynowego jeśli Ci sie nie spieszy na porodówkę, według mnie na takim etapie on przyspeiszy akcje
Asia86Wro
Wam serio odbija przed tym porodem
Przynajmniej się zrelaksujecie, a ja ze swoim terminem to już nie będę miała co czytać 
Kina,
sobie umyj, profilaktycznie. Każdy mieszkaniec domu powinien umyć głowę tym szamponem. I z tego, co pamiętam, to mycie lepiej powtórzyć. Istotne jest też to, że szampon zabija dorosłe osobniki, ale nie usuwa jaj - trzeba je wyczesać. Problem niestety pojawia się przy długich włosach :/
Kina,
sobie umyj, profilaktycznie. Każdy mieszkaniec domu powinien umyć głowę tym szamponem. I z tego, co pamiętam, to mycie lepiej powtórzyć. Istotne jest też to, że szampon zabija dorosłe osobniki, ale nie usuwa jaj - trzeba je wyczesać. Problem niestety pojawia się przy długich włosach :/
reklama