reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniowki 2015

Ja pierdziu młody cały czas po 39 spada na chwilę :/ ryczy już 2 raz jak zasnął..

Doli tylko nie śmiej się proszę, ale z
Moim młodszym bratem jak był mały były straszliwe problemy z gorączką, ciagle 39 nawet 40 drgawki i żadne leki nie pomagały na dłużej. Mama miała takie bardO starego dobrego pediatre i on dał jej sposób swojej babci ktory cudownie! Pomagał zawsze na gorączkę. Kazał obrać kg ziemniaków i gotować same obierki ok 20 min, potem w tej mocno cieplej wodzie w tymi obierkami moczyć nóżki dziecka i polewać po łydkach i ta gorączka spada. ( tylkonpiczekqc aż troche ostygnie) Brzmi jak wiejski zabobon ale w skórkach są jakieś chemiczne składniki, które bardzo szybko działają przez skóre insta bardzo bezpieczne a mały dzięki temu miał spokojne noce

reklama
Anemonne ciekawe z tymi ziemniakami
.. :)

Oby przespal bo starczy że ja nie będę spać tylko nasluchiwac
...

Pat, Natasza poszły się seksic??? O te bananowce!

Doli no ja używałam przez jakiś czas i moja fryzjerka mnie zjechała , mówiła ze mi sie skóra na głowie pogorszyła .. I żebym z tym przestała ...

Kina teraz u nas jest nowy program szybkich wypisow. Dlatego polozna przychodzi codziennie przez 4-5dni :)
Po cc wyszlam po 3 dobach ale niektore polozne nie sa za tak szybkimi wipisami,wola 5 dob.

Ja chyba dochodze do siebie bo ogarnelam kuchnie i zebralam pranie ;) ale to dzieki balkonikowi z ktorym chodze :)
Ide zaraz lulac tylko Mala nakarmie :)

Wspolczuje problemiw z wszami :// mam nadzieje ze szybko wytepicie!!

Doli bedzie pic olejek rycynoey na przyspieszenue cesarki :))

Pat i Natasza poszly sie seksic :)) ale szybko sie zameldowaly :)) chyba szybki numerek byl :D

reklama
Do góry