reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Milia, gratuluję! Piękna Małgosia. Pracowałam z dzieciaczkami z zespołem Downa, w klasach początkowych 1-3. są tak inteligentne, empatyczne do granic możliwości i KOCHANE. Ma Twoją miłość i to jej nie ominie=) Pozdrawiam Was, niech rośnie, rośnie i się uśmiecha!=))

Milia cudowna masz coreczke :)
Na pewno bedzie Waszym oczkiem w glowie!! Zycze Wam mnostwo pozytywnych dni ,milosci i wytrwalosci :***

Myla mrowkojad :p a ja myslalam ze wolisz smoki :D

To co ktora nastepna?? Czy znow strajk na weekend? ;)

Natasza chyba dziala :p
Pat moze tez... ;)

Moj m mala nakarmil,przewinal a ja polozylam spac przedszkolaka.

Dobranoc wszystkim :)

reklama
Do góry