reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Cześć Dziewczyny.

Gratuluję wszystkim rozpakowanym do tej pory Mamusiom.

Przedstawiam Wam moją córeczkę - Małgosię, ur. 19.03 w 35 tc, waga 2800, 51 cm.
Wypisali nas dopiero dzisiaj z wagą 2630g.
Po porodzie niestety okazało się, że Małgosia ma Zespół Downa.
Bardzo cieżko to przeżyłam i cały czas boli mnie to, że wiele rzeczy ją w życiu ominie i spotka się z wieloma trudnościami, ale już daje mi też dużo radości i szczęścia, choć gorzkie jest to szczęście.

Kciuki trzymam nieustannie za Was i za to, żeby Wasze maluszki były zdrowe. DSC02020 - Kopia.jpg

Załączniki

• DSC02020 - Kopia.jpg
    DSC02020 - Kopia.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 126
Ostatnia edycja:
Odnosnie rzeczy do szpitala, to suszarki do włosów nie brałam, bo szkoda mi było miejsca. Nie przydał mi się szlafrok, bo było strasznie gorąco.
Poza tym, zupełnie niepotrzebne były ubranka dla Małgosi i pieluchy tetrowe, jak również kocyk - potrzebowałam to tylko na wyjście, pomimo, że na liście szpitala były.
Miałam psikaną octeniseptem ranę po cc i nie czułam pieczenia, może dlatego, że rana tak czy inaczej piekła, teraz też jeszcze często piecze, ale naprawdę da się przeżyć.

Milia Małgosia jest śliczną kruszynką!! Ciesze się bardzo że wyszłyście już do domku i teraz na spokojnie wszystko się poukłada. Trzymam bardzo mocno kciuki za Was !!

Milia śliczna córeczka :)

Tak jak piszesz pewnie będzie miała trochę trudniej w życiu ale ze wsparciem takich rodziców jak Wy na pewno pokona wszystkie trudności.

Dobrze że już jesteście w domu. Trzymajcie się ciepło :*

Milia kochana jak się cieszę ze się odezwalas tutaj. Ty wiesz bo juz pisma ci co napisać miałam a Małgonia da ci więcej.radości niż co niektóre całkiem zdrowe dzieci! Zobaczysz i wspomnisz moje słowa nie raz! Ślicznosci maleńkie! Jak z karmieniem? Jak ty się czujesz?

Marela termin mam na 6/13.04. Ja tez sie jakos z przekory nie pakuje, chce urodzić w kwietniu, w pon musze sie tez na mani/pedi zapisać, moze uda sie na ten sam dzien albo wtorek...no i w srode sie na usg umówiłam dodatkowe to tez mi zależy zeby sie dowiedzieć jaka waga itd, tak zeby sie uspokoić...

My mamy 5 okien balkonowych ale raczej maz mnie wyręczy :-D ja ewentualnie zasłony wypiore heh

Asia grzybek i olej...jejku az zglodnialam...zamarzyły mi sie kanie albo chociaz boczniaki...:baffled:

Oltoma wspolczuje migreny!!

Asia Wro zawsze moze maz dowieźć, mi tez prostownice przywiózł hehe :-D ja miałam tez długie włosy a do szpitala pojechałam szczerze w brudnych bo nie miałam siły ich umyć dzien przed...

Myla, butelką, bardzo ładnie je. Właśnie zaraz będziemy robić jej spa i karmienie, więc znikam do jutra, bo potem spróbuję się zdrzemnąć. Je średnio co 2,5-3 godz., czasem co 4, jeśli zje więcej.
Dzięki :)
Dobranoc :)

reklama
Milia juz Ci pisalam że Małgosia śliczna !:* kruszynka nasza :) i aż tak wiele rzeczy jej ominąć nie musi. Najważniejsze żeby miała waszą miłość a to już ma na pewno :)
Jak w domku się czujecie ?;)

Do góry