reklama

Kwietniowki 2015

Lei to jak masz wpisany to ja bym poszła 8 dni po tym terminie do szpitala. Przecież możesz wytłumaczyć ze masz zły termin wpisany. U mnie każą przyjść 8 dni po terminie OM.

Pat u mnie zawsze w każdej ciąży liczył się termin z OM. Bo nivy jak piszesz cykl cyklem ale tez każde dziecko rośnie w innym tempie wiec czemu z USg???

reklama
U nas liczą wszystko z usg pierwszego bo jest najbardziej prawdopodobne. Zawsze na USG się mnie pytali czy pokrywają się daty USG i OM.
Idź jeść i najwyżej będziesz jeździć !:*

dziewczynki coś Wam wszystkim humor spadł! co to się dzieje? chyba ta zimowa aura tak działa:( ale przecież to nie będzie trwało wiecznie- problemy z pokarmem się ustabilizuja, wszystkie dzieciaczki wyjdą bezpiecznie ze szpitali do domu a mamy wreszcie trochę odsapna:) o wszystkich ślicznych ciężarówkach nie wspomne - urodzimy wtedy kiedy nasze robalki będą na to gotowe - no chyba ze domorosle sposoby na wywołanie porodu zaskutkuja:)

Nataszka ale ulica urocza ,prawda???

Ja się najadlam jak świń chodź prawie nic nie zjadlam. Teraz leże i się zle czuje.
Mowie do mojego ze byłaby lipa gdybym teraz zaczeła rodzic ( bo święta,bo dzieciaki) a on mi na to : "no!!! Przed kawa i słodkim" ehhh

reklama
Dziewczynki, wszystkiego dobrego! Proszę choć dziś się nie stresować tylko porządnie najeść!!
A tym rozpakowanym życzę cudownego czasu z maluchami.
Marela glowa do góry. To ciężki czas, stresu dużo, ale dasz radę a z małym w końcu wszystko się unormuje.
Natasza, super z tym mlekiem!!
Karinka, Kubuś śliczny!!
Ja teraz leżę w wannie ale niedługo do mojej mamy na śniadanko :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry