Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
moj kolejny gin nie chciał tego zmienic u taki termin stoi..mimo, ze z om jak widac na suwaku wychodzi 6.04, wiem kiedy zaszlam w ciąże bo maz dostał zjebke za to, ze go poniosło. Problem jest taki, ze w takim wypadku od wtorku powinnam chodzić codziennie na ktg i najpóźniej 13 miec indukcję. Ale w zwiazku z tum, ze w karcie jest 13.04 to to wszystko jest przesunięte o tydzien.. No i mam w***** bo po 1 stresuje sie co z mloda, ona die prawie nie rusza i pewnie tylko puchnie...a ja dostaje na glowe, ze bede rodzic przenoszone 2 tyg dziecko :-Dobra ja oficjalnie zaczynam świrować...
Nie wiem czy Wam pisałam ale mam wpisany w książeczkę przez pierwsza ginke termin 13.04 na podstawie chyba pierwszego usgmoj kolejny gin nie chciał tego zmienic u taki termin stoi..mimo, ze z om jak widac na suwaku wychodzi 6.04, wiem kiedy zaszlam w ciąże bo maz dostał zjebke za to, ze go poniosło. Problem jest taki, ze w takim wypadku od wtorku powinnam chodzić codziennie na ktg i najpóźniej 13 miec indukcję. Ale w zwiazku z tum, ze w karcie jest 13.04 to to wszystko jest przesunięte o tydzien.. No i mam w***** bo po 1 stresuje sie co z mloda, ona die prawie nie rusza i pewnie tylko puchnie...a ja dostaje na glowe, ze bede rodzic przenoszone 2 tyg dziecko :-
-
-(