reklama

Kwietniowki 2015

Ha, ja też poproszę, tylko bez śmietany:)
Tabasia, dziś o 9 zjadła 40, a wczoraj zjadala po 40, 50, 55, 60, na noc 80 i spała 6 godzin:) z tym, że Carmen o tydzień młodsza? Malgosia 29.03 zjadala 25, 35, 45, 50. Mam wszystko udokumentowane;) ale przedwczoraj na 1 posiłek też zjadła tylko 20. Może też zliczaj ile na dobę zjada, zmienilas już mleczko? Bo może brzuszek ja boli i nie chce dlatego jeść.

reklama
Milia dziekuje za odpowiedz. Moja jadla wiecej ale wczoraj zmienilismy mleczko i juz je mniej. Zmienialam stopniowo a i tak jest problem. Najgorsze ze pielegniarka sridiwiskowa kazala zwiekszac i dawac 60-70ml zeby wyplukiwac bilirubine a je o wiele mniej i to mnie martwi...
Juz dzis dola zaliczylam i ryczalam :(
Z kupkami lekka poprawa na szczescie.

Aylin czy mozna pic czystka przy karmieniu piersia??

Hej dziewczynki! Przedstawiam wam mojego wielkanocnego zajączka :)

IMG_20150404_091615.jpg

U nas ok. dziś wieczorem już wychodzimy do domu. Poród miałam mega szybki. Czekałam w domu aż skurcze przyspiesza i o 16:30 z co 10-15 mundurowych nagle zrobiły się co 3-4 minutowe. Więc biegiem do auta i na Ip. Przyjęli nas o 17:30 z 5 Cm rozwarciem a o 18:45 urodził się Wikuś :)
Straszny z niego placzek. Najchętniej lezalby przy cycu albo przytulony. Dziś w nocy spał że mną bo jak go odkładałam to po 20 min się budził i ryczał. A ja w końcu chciałam się wyspać.

Margo, Babydust gratuluję wam księżniczek!

Wesołych świąt laski!

Załączniki

• IMG_20150404_091615.jpg
    IMG_20150404_091615.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 147
Mila, śliczny, gratuluję!!!
Tabasia, 60-70 to dużo, Małgosia czasem zjada tyle jednorazowo, jeśli wcześniej zje mało, ale za to potem dłuższe przerwy robi, bo nawet na spiocha nie je...

Hej mamuśki
Wesołych świąt dla was wszystkich

Gratuluję kolejnych maluszków. Już nas coraz mniej do rozpakowania zostało.

My wczoraj dopiero skończyliśmy porządki po remoncie kuchni tydzień wyjęty z życiorysu normalnie. Po tym sprzątaniu skakaniu po drabinie i myciu wszystkiego myślałam że zacznę rodzić. Ale na szczęście nic się nie działo

Idą was nadrabiać :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry