reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Mila Wikuś jest śliczny i jaką ma czuorynę :)

To mój w takim razie je jak smok :-/ bo 60-70 to na jedno posiedzenie..
W 4 dobie jadł 40-45 a położne mówiły że w każdej następnej o 10ml więcej

BaBydust gratuluję :)

Ja narazie próbuje karmić piersią, pierwsza moc tylko mala mi dokarmili a potem chyba jakoś zaczelo wychodzic, ale zgadzam się ze nie należy nikogo zmuszać i jak mama ma się męczyć itd to lepiej przejsc na mm i nikomu nic do tego. Położne u mnie też oczywiście nastawione ns kp szczerze mówiąc to jak raz jedną chciala mi pomoc przystawic mala to tylko krzyk był zaczęłam sama probowac kierując sie instynktem i chyba tak lepiej ;) nauczymy się ;)

Marela mam nadzieje ze wszystko sie ustabilizuje i was w koncu wypuszcza:tak:

U mnie om 12.7 i termin na 19.4 a z usg pierwszego 22.4

12.07 to tak samo jak ja i to wychodzi 18.04 a nie 19:tak:

Karina Kubuś cudny!!:)

kuklaki pokarmu mam coraz więcej i ściągam cały czas wczoraj np dostał 3 razy moje i teraz już ściągam mu na śniadanie ;) ciesze się jednak mimo chwilowego załamania :)

Wczoraj jeszcze o 22 sernik robiłam..ale resztką sił :(
Ok czytam dalej..

Chodzilo mi o to ze skoro masz pokarmu duzo to czy do cyca przystawiasz a nie odciagasz?

Hej dziewczynki! Przedstawiam wam mojego wielkanocnego zajączka :)

Zobacz załącznik 679789

U nas ok. dziś wieczorem już wychodzimy do domu. Poród miałam mega szybki. Czekałam w domu aż skurcze przyspiesza i o 16:30 z co 10-15 mundurowych nagle zrobiły się co 3-4 minutowe. Więc biegiem do auta i na Ip. Przyjęli nas o 17:30 z 5 Cm rozwarciem a o 18:45 urodził się Wikuś :)
Straszny z niego placzek. Najchętniej lezalby przy cycu albo przytulony. Dziś w nocy spał że mną bo jak go odkładałam to po 20 min się budził i ryczał. A ja w końcu chciałam się wyspać.

Margo, Babydust gratuluję wam księżniczek!

Wesołych świąt laski!

Mila przystojniaczek, a ile wloskow ma:happy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry