reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Ja zrobilam liste nierozpakowanych. Pominelam kogos?

1 kuklaki
2 Myla
3 Doli
4 Pat
5 Renatka
6 Muminek
7 Lei
8 Vesunna
9 Oltoma
10 Asia86Wro
11 Szaj
12 KinaM
13 Asiatipl
14 Asiorek78
15 Sataga
16 Sharmota
17 Aylin
18 joanna--
19 Dygotkaa
20 Anniaa

To jeszcze nas trochę zostało, gdyby po jednej codziennie - to do końca kwietnia prawie codziennie 1 maluszek.

Wesolych swiat wszystkim ! :)

Kochane diekujemy za wszystkie pochwały :) Jeszcze raz gratuluje nowym mamusiom maluszkow wszystkie tak samo sliczne jak i Moja :)
My wczoraj wypisane do domu, co mnie bardzo cieszylo, Moj urzadzil nam mega powitanie, przyjechal po nas do szpitala z kwiatami, w domu naszykowal pokoj Malej, byly valoniki ozdoby, na mnie czekal obiad, ahh po prostu nie ma to jak w domu :) Za nami pierwsza nocka, i szok bo Mala jak zjadla o 24. tak Moj tylko wstal raz i ja przebral bo sie obudzila a na jedzenie przebudzila sie dopiero kolo 5. 6. ;)
co prawda ja dwa razy tez wstalam i sprawdzalam ale akurat smacznie spala :) Moj mnie wyrecza jak moze Mala przynosi, kaze odpoczywac zeby rana sie goila

No a co do porodu to bardzo szybki, kolo 5. skurcze co jakies 5 minut, o 7. juz jechalismy do szpitala, a skurcze zaczely byc nawet co 3 min, po przyjeciu, powiedzieli ze mamj juz rozwarcie na 6-7, a chwile pozniej lekarz pow ze 7-8, no i o 8.50 Mala byla juz na swiecie :)

Jak znajde chwile to napisze wiecej jak mi porod minal ;)

Was jeszcze troche, ale mysle ze po jednej dziennie to nie bedziecie rodzic ;) raczej jak sie rzuca to wszystkie :D hehe

Uciekam bo zaraz pewnie Maja sie obudzi ;)

Kuklaki odciągam..nie przystawiam go bo nie ma za co ciągnąć i on i ja będziemy się stresować..poza tym dzięki temu wiem ile zjada :) a jest łakomczuszkiem więc mu ograniczam :)

Aga bardzo się ciesze że udaje Ci się karmić i jesteś zadowolona :) oby było już tylko coraz lepiej ;)

reklama
Oj faktycznie świątecznie tu i cicho :)
Ja podłączona do dojarki to mam czas :)

Milia, Tabasia mam pytanie czy jak maluchy zjedzą wam mniej to nastepny posiłek za 3h czy na żądanie ??

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry