u mnie grzeją od ok 20.9... i powiem, że inaczej to bym zamarzła zwłaszcza w łazience
mam jakąś gastrofaze, chyba zaczynam tyć albo spadł śnieg, nie ważne, wazne, że kromka z pasztetem smakuje jak najlepszy przysmak
Olusia myślałam o takich zwykłych, u nas to Junior lajkonik, ja żałowałam teraz,że ubrałam skóre tylko a nie zimową!!! zamarzłam prawie!!!!
milia nieźle hahahahaha to przed ciąża wiecej wymyślania ;-)
marela fajne smaki hahaha ja nie mam ochoty na sałatki żadne... jakos ten majonez mnie odstrasza
Kuklaki 23??? wow! u mnie ledwo 10 :/
Myla jakiś budzik sobie nastaw - typowo zadaniowo hahahaha, mnie brało spanie ok 14 , ale co z tego jak zaraz musiałam iść po małego :/ jeszcze próchno autobus się zepsuł i dopiero po 16 w domu byłam ;/
Karina ekhm.... moje babcie to sa..jakby to rzec.. szczególne.. teściowa ma swoje lata i nie ufam jej zbytnio...że nie ogarnie go - bo taka prawda, a moja to "mam swoje życie " bla, bla, bla tydz tem zaproponowała, że weźmie małego na noc w weekend - i tak najbliższy week - za szybko ( propozycja z poniedziałku ), kolejny nie bo to tydz przed imieninami które robi (wtf???? sałatki z tyg. wyprzedzeniem? ) za 2 tyg robi imieniny... potem już wszystkich świętych itp... łaski nie chce, już przestałam liczyć