reklama

Kwietniowki 2015

reklama
myla dziw, ze ma dobre opinie a z Twojego opisu to jakis konawal, przykro sie czyta o takich gin i to z poradni specjalistycznej. U mnie na NFZ w Inviccie pani gin wszytsko opowiedziala, opisala, a teraz w najblizszy czwartek mam wizyte u genetyka.
Co do L4 to w tym tyg mam i pozniej znow wracam do pracy.
A teraz ja mam pytanie ile juz pryztylyscie, ja poszlam do przychodni i sie zalamalam +8 kg :( oj bede sie pozniej glowila jak to zrzucic, a teraz ciagle bym jadla, i co tu zaradzic???

Doliores akurat lubie czosnek i cebule wiec to dla mnie nie bleeee :tak: trzymam kciuki za wizyte !!

Myla faktycznie dziwne, ze nawet nie dostalas zdjecia ani nic... i ze nawet nie moglas zerknac na monitor... normalnie brak slow do tych lekarzy...:wściekła/y: ja mialam USG i brzuszne i dopochwowe i ogladal dlugo. zreszta mowilam mu o plamieniach i sam pamietal wiec tez chcial zobaczyc czy cos widac na monitorze skad one moga byc...

Amisia221 kciuki za wizyte !!:tak:

neta ja jestem na l4 od poczatku !;-)

myla dziw, ze ma dobre opinie a z Twojego opisu to jakis konawal, przykro sie czyta o takich gin i to z poradni specjalistycznej. U mnie na NFZ w Inviccie pani gin wszytsko opowiedziala, opisala, a teraz w najblizszy czwartek mam wizyte u genetyka.
Co do L4 to w tym tyg mam i pozniej znow wracam do pracy.
A teraz ja mam pytanie ile juz pryztylyscie, ja poszlam do przychodni i sie zalamalam +8 kg :( oj bede sie pozniej glowila jak to zrzucic, a teraz ciagle bym jadla, i co tu zaradzic???

O rany, byłam pewna ze ja mam najwiecej na +... Ja mam 5 kg wedlug mojej wagi, u ginki to pewnie prawie 6 bedzie :-(

Doli
jak u ciebie

hej!! jestem już po wizycie!!!
badanie - mega bomba! babka jacara! no kocham takie wizyty!
dzidziol jest o ok tydzien młodszy niż OM i termin przesunął mi się na 22.04 z 18.4 ma 60.7 mm, kość nosowa widoczna, przezierność 1.8 - tu wielkie brawa dla babki bo mierzyła 4 razy!!!! bo raz wyszła 2.1 !!! wszystko w porządku, JELITKA SCHOWANE DO BRZUSZKA czyli to co mnie najbardziej straszyło :-p serducho ma 155 uderzeń na minute

płeć to wielka niewiadoma-nie było szans, małe tak harcowało! :D a poza tym sprzęt nie był jakiś najlepszy

dostałam opis, płytkę i 6 zdjęć :-)

zaraz doczytam i poodpisuje

edit:

neta ja jestem na wychowawczym i zaraz idę na L4 :P

milia nie przejmuj się, ja jestem jedna wielka ciapa teraz. nic nie pamiętam i zero zdecydowania haha

natasza to już 15 tydz, ale moja lekarka powiedziałaby, że to 14 bo liczy skończone:confused:

Amisia ja miałam chyba 7.... i jak wizyta?

dygotka kciuki!!!! ja nic nie płacę

nadzieja ja nadal zero! po tym jak schudłam 2.5 kg stoję w miejscu :cool2:

Olusia ponoć dobry jest taki specyfik: 3-4 zabki czosnku rozgnieść i zalać miodem - z 4 łyżki , 12 godz trzymac w lodówce i dawkować sobie potem z 2-3 razy dziennie po łyżeczce

Ostatnia edycja:
reklama
Dzwoniła do mnie Asiorek zapytać o wizytę ( w ogóle to w zeszły czwartek poznalysmy się osobiście) i ona miała genetyczne ale w innym szpitalu niż ja i tez zdjęcia nie ma...no ale widziała monitor chociaż...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry