reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Myla, no jak nic nie widać, to jest szansa :-D Najważniejsze, że pomiary w porządku :-) ale szkoda wielka, że nie dał Ci popatrzeć, ja zawsze widziałam monitor, nawet w szpitalu odkręcali, żebym mogła zobaczyć.

Amisia, kciuki trzymam!

Doliores to możemy sobie ręce podać :blink:

Ja nie wiem, czy to ciąża na mnie tak wpływa, czy taka niezdarna jestem, a do tego, zaczynam mieć kłopoty z wysławianiem się, tzn. często się "przejęzyczam" albo w ogóle głupoty wygaduję, np. umeldowany zamiast umeblowany i takie tam :zawstydzona/y:

mila ja to nazywam mamnezja :) czyli taka amnezja ciezarnych hihi jak bylam w ciazy z corka i musialam 7 tyg lezec plackiem kazalam sobie kupic krzyzowki bo lubie je rozwiazywac ale wtedy jakos bardzo trudna sie wydawala i polowy nie zrobilam i nawet sie zastanawialam ze taka trudna kupili ze az dziwne , po porodzie mialam trche czasu bo malutka praktycznie jadla i spala przez pierwsze 3 miesiace i zrobilam ja bez problemu i szybciutko - wtedy juz trudna nie byla hihi :)

mi tez wlosy na nogach rosna mega szybko :( i sa mega mocne ciemne i grube :(

i tez na L4 jestem od 6tc a czemu pytasz ?

myla zgadzam se z dziewczynami ze zdjecia maluszka do usg prenatalnego sa obowiazkowe :( wogole jakos dziwnie ze wszystkim brzuchami ruszal i nie mogl zmierzyc porzadnie :/ moze po prostu z niego taki "fachowiec"

Myla współczuje takiego lekarza dupkia za przeproszeniem. Powinien odpowiedzieć na każde twoje nawet najgłupsze pytanie i pokazac maluszka palant jeden.

Mój gin to opoiwiada wszystko i mam swoj ekran i widze wszystko i zdjęc kilka daje na kkażdej wizycie.

Jutro ide na prenatalne i juz mam stresa lekkiego.
A ile płacicie za badania prenatalne ? Ciekawa jestem jak cenowo w Polsce to wygląda.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry