reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Amisia wszystko bedzie dobrze:-)
Doliores gratki udanej wizyty! Super wiesci:-)

Ja po tym jak schudłam 3 kg to w ciągu ostatniego miesiaca +1 kg i lekarka diabetolog dała mi taką reprymende że mi w pięty poszło:confused:
Wg niej powinnam nadal gubić kg :-( masakra najlepiej abym byla cały czas na głodzie :rofl2:

Mila ja mam to samo. Chyba zacznę spisywać te głupoty co wygaduje! Zamiast mowić, ze cos lata mowię ze pływa np mucha ;-)

Do tego wszystko równo zapominam, nawet dziecko czasem nakarmić :szok:

I jeszcze mi wszystko z rak wypada szczególnie jak zmywam..

Ja po tym jak schudłam 3 kg to w ciągu ostatniego miesiaca +1 kg i lekarka diabetolog dała mi taką reprymende że mi w pięty poszło:confused:
Wg niej powinnam nadal gubić kg :-( masakra najlepiej abym byla cały czas na głodzie :rofl2:
no wiesz ciezarna glodna byc nie moze :( ja na razie nie przytylam nnic ale tez i nie schudlam i moja diabetolog mowi ze ok a przeciez ladne pare kil mam nadwagi

natasza86 ja po moich wymiotach schudlam 4 kg.. dzis weszlam na wage i mi sie przybralo odrobine wiec ide do gory powoli, bo jeszcze utrzymuja sie u mnie wymioty, nie tak jak ostatnio ale jeszcze sa.....ale mysle ze sie w koncu skonczą..!!:tak:

Amisia221 gratuluje udanej wizyty... a jaka juz dzidzia duza... ;-)

reklama
Kuklaki, trzymam kciuki, wszystko będzie dobrze !!!
Leż kobietko i odpoczywaj.

U mnie w pierwszej ciąży poród z OM i z USG = 14 października, urodziłam 15 października o 3 w nocy :)
Więc prawie idealnie :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry