reklama

Kwietniowki 2015

natasza a ile posilkow masz dziennie ? no ja wiecej niz pol banana czy jablko tez jesc nie moge bo cukier skacze , wogole to owoce i soki owocowe najbardziej mi szkodza :( ale luz nie jestem owocowa za bardzo woec nie przeszkadza mito za bardzo ale niestety makaron tez :( a to juz boli :( dobrze ze nabial mi nie szkodzi :)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny macie doświadczenie z czymś takim: ImageUploadedByForum BabyBoom1413231818.244944.jpg

Zastanawiam sie nad tym , ale czy to funkcjonuje?

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1413231818.244944.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1413231818.244944.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 70
Karina, wiem coś o chorobach u kotów...Mój zdolniacha połknął okrągły uchwyt do kabla (o, taki: http://www.dmtrade.pl/galerie/f/floop-uchwyt-kabla-7mm-2_3788.jpg), który mu się wbił najpierw gdzieś w żołądku, później w jelicie...Biedak musiał być w styczniu rozcinany, ale od tamtego czasu nie chwyta się dziwnych rzeczy ;).

Boję się zobaczyć jutro na wadze ile przytyłam...Po sobie widzę, że z 2-3 kg jak nic :angry:. Objadam się tylko jak głupia. Dobiłam się, lekarz na wyciągu z USG mi dopisał, że widoczność dziecka była utrudniona z powodu nadwagi, no myślałam, że w samochodzie się popłaczę mimo, że jestem swojego wyglądu świadoma :(. Ehh...Po ciąży biorę się za siebie ostro bo nigdy nie byłam tak spasiona jak teraz przed ciążą.

Karina drogie u Was leczenie zwierzakow !:o ja na swoje tez nigdy nie szczędziłam bo jednak są w rodzinie i jak cos im się dzieje to idziemy do naszego ulubionego weta, ale za operacje kolana Leny razem z diagnostyka, operacja, opieka po itp itd nie zaplacilam więcej niż tysiąc...

reklama
5 posiłków 3 głowne i dwie przekaski np. Owoców tak jak napisałam . Ja uwielbiam owoce wiec dla mnie to problem :-(
Ja jestem na insulinie wiec cukry mam teraz unormowane ale jak na śniadanie jej pół kromki chleba i kabanos to masakra bo jestem głodna :-) ale jakoś mam nadzieje że to przeżyje dla maleństwa ale już mówiłam do męża że po porodzie do szpitala ma mi pizze przywieźć :- D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry