reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Kuklaki w domu to mogę założyć dresy, wyłożyć się i gra gitara ;-). W pracy pozycja wymuszona niestety :-/.

Nie wiem właśnie jak rozegrać ta rozmowę, liczyłam po cichu, że dowiem się od Was :-P.

Bidulki wspolczuje wam ja troche przy stole mam siedziec i niewygodnie bo brzuch uciska a jak wy tyle godzin mozecie:no:

Nie wiem co masz powiedziec kochana, moze wydrukuj ten kawalek o 4 godz i innych obowiazkach i poloz szefowi na biurko:-p

Jejku czy kogoś jeszcze meczy taka bezsenność? Normalnie płakać sie chce...przecież ja musze rano wstać :wściekła/y: cały dzien w ruchu, żadnej drzemki a mimo to budzę sie w nocy i nie chce mi sie spać...a o 5 padnę i o 6-6.30 Viktoria sie obudzi :-(

Jejku czy kogoś jeszcze meczy taka bezsenność? Normalnie płakać sie chce...przecież ja musze rano wstać :wściekła/y: cały dzien w ruchu, żadnej drzemki a mimo to budzę sie w nocy i nie chce mi sie spać...a o 5 padnę i o 6-6.30 Viktoria sie obudzi :-(

Cześć dziewczyny, też jestem kwietniówką. Termin mam na 23 kwietnia. Chłopak ponoć w brzuchu siedzi. ;-) Podczytuje was zwykle tylko

Chciałam włączyć się w dyskusje odnośnie przepisu dotyczącego pracy do 4 godzin przy monitorach ekranowych. Tak dokładnie brzmi przepis. Przepis dotyczy przede wszystkim szkodliwości promieniowania które emitują wszelkiego rodzaju ekrany. A nie siedzenia za biurkiem. Wystarczy że po upływie 4 godzin wyłączycie komputer a dalej będziecie siedzieć za biurkiem i robić inne prace.

Też mam prace za komputerem. ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry