reklama

Kwietniowki 2015

Kubiaczka, cześć :-). Niestety, u mnie w biurze nie ma praktycznie możliwości pracy bez komputera, nawet jakby kazali mi dzwonić codziennie po 4h do klientów, to bez komputera to nie ma sensu. Pogadam z szefowa, może uda się coś ugrać. Jeśli nie siedzę prosto przy biurku to bolą mnie strasznie plecy, a jak z drugiej strony posiedzę prosto, to zaczyna brzuch :-/.

reklama
hej

codziennie pobudki o 5 albo wcześniej bo syn wyspany :angry: dodatkowo czasem w nocy od 3 nie śpimy bo się też wyspał...już mam zaprawy przed kolejnym

Lei no to faktycznie masz mikro blaciki :D współczuje takich zarwanych nocek, jak ja się obudzę w nocy to też juz nie śpie ;/

Kuklaki ale wstydniś ;D pewnie dziewczynka hahaha

marela wypoczywaj, ja zwiększyłam magnez teraz i bole przeszły :-)

Tabasia też jestem zdania, że temat szczepień to wybór każdej z matki i nie powinien być osądzany :tak: moje małe rusza się - chyba - po kwasnym, po pomarańczy czy cytrynie a na czekoladę mam wywalone :-D

dygotka u mnie na wsi :-D dziecko owijają w taki gruby bet z peiluszek tetrowych + czapka i tyle, natomiast w mieście to swoje ciuszki a jak nie masz to szpitalne, jak tam przeszło Ci ?

Szaj moj pracodawca niby przestrzega, ale jak mam pracować 4 godziny skoro cała moja praca była przez 8 godzin albo dłużej przy kompie?? nie byłam wstanie wziąc kartki i robić coś innego bo taka robota to na 15 minut. także tak to wygląda teoria teorią a praktyka praktyką... teraz nie wracam w ogóle a dziś mi sie kończy wychowawczy!!!! :szok::-D

Kubiaczka hej

Myla powodzenia :-D tylko siusiaka nie szukaj na ekranie! :-D

Siedziałam do 5 a po szóstej mała juz była gotowa do zabawy :-D

Zaraz kawkę strzelę plus knopersa i wyskakuje z piżamy :tak:

Pogoda u nas dzis jesienna, zimno i mokro...brrr!

Karina, musze dać, nie mam wyjścia! Ty tez dzis nie pospisz...

Hej dziewczyny kurde dalej mnie ciągnie w pachwinie okropnie.

U nas Antek to tej durnej zmianie czasu się nie przestawił i jak w lecie wstawał o ok 7.30 to teraz jest to 6.30. Leży w łóżeczku i gada woła nas itp. masakra jakaś. Ciemno zimno a on do zabawy gotowy.

Zaplanowałam dziś okna umyć a tu chyba padać będzie bleee

szaj u mnie w poprzedniej pracy w regulaminie bylo ze ciezarne dla ktorj nie ma innej pracy niz przy komputerze moze isc do domu i w 90% przypadkow dziewczyny po prostu przychodzily na 4 godziny :) a do tego na zyczenie kupione byly pilki na ktorych mogly siedziec albo takie specjalne ergonomiczne krzesla no i standardem u nas sa biurka podnoszone ze mozna pracowac stojac jak ktos ma taka ochote tak ze mozna :) tylko my to skandynawski korpo

Ostatnia edycja:
dygotka okna? wow podziwiam ja się nie zabieram, za zimno

ale za to mam jakoś dużo energii dziś, słonce swieci po 5 dniach mgły! może dlatego, robię już zaczyn na ciasto drożdżowe w międzyczasie wstawiłam pranie, sprzatam, sortuje zabawki i ubrania :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry