reklama

Kwietniowki 2015

reklama
MYla zajebiaszczo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! super, extra, ciesze sie! :D już nam tu nie będziesz świrować!!!

Amisia hej

Milia hej

Olusia spokojnie będzie oki :-) a może płeć poznasz
Renatka mój też wypytuje kiedy dzidzia będzie, oczywiście braciszek miał być zanim się cokolwiek dowiedzieliśmy hahahaha

marela Ty masz nakaz leżenia, przyzwyczajaj sie :-D
a mnie dzidziol kopnął i to tak mocno - 1 raz!!! trzymałam ręke na brzuchu i dostałam kopniaka!!!:-D:-D:rolleyes:

Wow, Myla, super!!!:-D

Lei oczywiście, że nie będzie drugiej pensji, szef szuka kogoś za mnie do ich siedziby (w moim mieście w oddziale zostałam tylko ja) i moja pensja pójdzie dla tamtej osoby... Wiem, że to nie fair, ale łudzę się, że jak pójdę mu teraz na rękę, to będę miała dokąd wracać po macierzyńskim i nie wylecę w pierwszym możliwym terminie... A szef uzasadnia to jeszcze tym, że to niby dla mojego dobra, bo będę z branżą na bieżąco, a u mnie faktycznie nie bardzo można sobie pozwolić na długie przerwy w pracy, bo traci się zupełnie orientację na rynku i potem ciężko się wbić z powrotem...
Wyobrażam sobie, że na zwolnieniu i tak będę pracowała na "pół gwizdka", na pewno nie będę siedziała przed kompem od 8 do 16, no ale na telefonie muszę być.

Olusia, czas do jutra szybko zleci, nic się nie martw :-)

Doli, to wreszcie upragnione kopniaki :-)

Witam się i ja,

Zimnica taka że brrrr, dobrze że słoneczko świeci.

Wracamy!!!! Dziewuszka!!!9/10 co prawda ale zawsze
Myla no to moje gratulacje. U mnie na 97% dziewczynka (jak dla mnie zdjęcie usg nie pozostawia wątpliwości)

Myla super !!!!!!!!!!!!!!!!!! Gratuluje !!!! Teraz trzymajcie za mnie kciuki żeby to była dziewuszka !!! Musi byc !!! Ale Ci fajnie ;)
Marela to trzymam kciuki za dziewuszkę i u Ciebie.

Doliores gratuluje kopniaczków. Mnie moja mała tak w nocy kopnęła że aż się obudziłam. Pierwszy raz tak mocno.

Dygotka ja tez zabierałam się za mycie okien ale dostałam op... od mojego że chyba oszalałam i że on to po pracy zrobi a ja mam odpoczywać i się nie forsować.

Lei ja też po nocach spać nie mogę. Jak zasnę to już śpię ale od 5.00 co 5 min na zegarek patrzę :baffled:

Amisia kuruj się, żebyś się totalnie nie rozłożyła.

Olusia kciuki za jutrzejszą wizytę zaciśnięte.

Dziewczyny a ja mam jakiegoś doła dzisiaj. 19 tydz na horyzoncie i co raz bliżej połowy a mnie czas zaczyna co raz wolniej płynąć. Wracają wspomnienia sprzed 2 lat i te cholerne tyg kiedy zaczęły się wszystkie komplikacje.... Chciałabym żeby był już kwiecień bo ja normalnie przez te 20 tyg to chyba oszaleję :szok: Chyba pójdę na spacer głowę trochę przewietrzyć.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry