reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Hej .
Okna ? - bryyy

U mnie piekny dzien sloneczko swieci ale jest zimno.
Odstawilam mame na autobus bo wyjezdza do Niemiec do pracy i siedze. Nie wiem co ja bede caly dzien robic. Jest co no ale jak nie wolno to nie wolno. Wole nie ryzykowac a i tak co chwila latam do Wc obejrzec wkladke ;/
Musze aby wyskoczyc po obiad do sklepu choc wolalabym swoje - pierogi . Zupka jest z wczoraj. Chyba sie zanudze.
Milego dnia i udanych wizyt ;) :tak:

No u mnie przez ostatnie dni było pięknie ciepło i słońce a dziś szaro buro i ponuro i od razu energii brak
U mnie nic się z ciążą nie dzieje i jakoś tak normalnie funkcjonuje jak i przed wiec mycie okien to standard

Dobry wieczor panienki
ja po wizycie, wszystko ok ale dalej mam lezec i pachniec, moge wyjsc na krotki spacer jakby co ale nie sama:no:
moj dzidzio jak zwykle sie wstydzil i nie pokazal co ma miedzy nogami nawet zmierzyc sie nie dal, gin z wszyskich stron prubowal az dzidziol sie zdenerwowal ze mu przeszkadzamy i zaczol raczkami w nerwach machac:-D:-D ale jaki juz duzy wyglada:szok:

Renatka co u ciebie juz po jestes? A ja ci nie mowilam a moja mama tez Renatka:tak:

Kuklaki, bardzo się cieszę, że u Was wszystko dobrze, a maleństwo takie ruchliwe :-D

Szaj ja też 8 godzin przed komputerem, a nawet 9, bo od ok. 7:30 do 16:30, zanim mąż po mnie przyjedzie, rozumiem Cię doskonale, bo mi tu nawet przed ciażą było niewygodnie, niedostosowane do wzrostu biurko i fotel, codziennie mnie plecy bolały, a teraz to już masakra :( opieram się brzuchem o blat, a jak się odchylę na oparcie fotela, to i tak mi ręce wiszą i niewygodnie tak czy tak... Mój szef żadnymi przepisami się nie przejmuje, o urlop czy odebranie dnia wolnego za święto przypadające w sobotę zawsze jest batalia, a teraz sam wymyślił, że od poniedziałku mam iść na zwolnienie, ale dalej pracować, tylko że do końca listopada w biurze, a od grudnia w domu. Mam nadzieję, że w domu będzie mi wygodniej, zresztą raczej 8 godz. w domu nie będę siedziała przed służbowym kompem...
Myślę, że jak to większa firma, to bez problemu powinni się zgodzić u Ciebie, a szef ma ludzkie podejście? spróbuj po prostu porozmawiać, powodzenia :-)

Babydust to się nazywa firma przyjazna mamom :-) tylko pozazdrościć :-)

Myla, Asia czekamy niecierpliwie na relacje :-)

Kubiaczka witaj!

Kubiaczka, witaj !!!

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :)

ja po wizycie, wszystko ok ale dalej mam lezec i pachniec, moge wyjsc na krotki spacer jakby co ale nie sama:no:
moj dzidzio jak zwykle sie wstydzil i nie pokazal co ma miedzy nogami nawet zmierzyc sie nie dal, gin z wszyskich stron prubowal az dzidziol sie zdenerwowal ze mu przeszkadzamy i zaczol raczkami w nerwach machac:-D:-D ale jaki juz duzy wyglada:szok:

Renatka co u ciebie juz po jestes? A ja ci nie mowilam a moja mama tez Renatka:tak:

oj dzidziola zdenerwowaliście, nie ładnie !!! ;)
mój spał sobie, potem się przebudził, ziewnął dwa razy i poszedł spać :)
Odpoczywaj Kuklaczku ile tylko możesz :)
(jak Ty w ogóle masz na imię ? hę ?? )
O, miło mi, że Twoja mama też Renatka :)

Lei :* wiem wiem, dzieki ze o mnie pomyslalas... obecnie biore po 1 czopku bo inaczej znow sie u mnie odzywaja mdlosci i wymioty a tak to jakos to przetrzymuje chociaz nie zawsze....:tak: odnosnie bezsennosci to ja mam... nie spalam chyba do 3..

Kubiaczka witaj - Gratuluje chłopaka ;-)

Myla powodzenia :happy2:

dygotka niezle okna.... ja sie za to nie biore... ja po wczorajszym wyjsciu na badania i do kolezanek znow cos mnie w nosie wieczorem krecilo i mam kaszel... takze okna u mnie musza poczekac a do kiedy hmmm? :confused: tego nawet najstarsi gorale nie wiedza he he

marela u mnie tez piekny dzien za oknem ale nie otwieram okien.... chyba ze na sekunde by orzewietrzyc mieszkanie...;-)

Kuklaki, bardzo się cieszę, że u Was wszystko dobrze, odpoczywaj dalej i lez :happy2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry