Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Doli jak często stawia Ci się macica ? Bo ja zaczęłam się dzisiaj niepokoić bo jak szlam do szkoły to mnie z każdym krokiem brzuch rwal i brzuch co jakiś czas twardnieje...nie wiem czy to przez ruchy małego czy co i nie wiem czy to ze jest to dość często to normalne ?
Mój na szczęście aktywny jest bo inaczej bym pewnie leciała na pogotowie ^^ ale często się stawia i do tego boli mnie kręgosłup i czuje jakby bolal mnie tez brzuch, ale pewnie sobie wmawiam -_-
Hmm moja zamilkała ostatnio w dzień. Kopie jedynie wieczór. Chyba za dużo latam.
Ja nie wiem kiedy choinkę ubiorę. Nie wiem kiedy ciasta,skończę. Generalnie tygodnia mi braknie....
Ja weekend mam mało aktywny na forum bo to jedyne dwa dni kiedy widze się z M: -)
Myla szałwia też dobra :-)
Aylin we wtorek będę piekła Twój sernik ale niestety nie nastawiam się że mi wyjdzie :-)
Doli co małemu dolega? Przeziębił się?
Mi chyba się macica nie stawia albo nie umiem tego rozpoznać ale czasem mam tak jakby mi rozpychało brzuch od środka jakby skóry brakowało...
Idę spać ostatnia noc była przespana mam nadzieję że ta też będzie :-)
Dobranoc dziewczyny śpijcie dobrze