Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Milia wzajemnie wszystkiego najlepszego, przedewszystkim zdrowia dla nas i maluszkow.
Nie bedzie mi smutno, pewnie na skypa wejde i bede spedzac z mama a moze i brat dolaczy, kazdy gdzie indziej
Jak ja mam w d..ie te święta w tym roku... Serio cały dzień siedziała i ryczalam jeszcze mnie arek wkur.... Rano!!!!!! Dla mnie może tych świat nie być. Może być juz styczeń... to przykre bo zawsze uwielbiana święta...
Doli-biala pavlowa z mw pyszna. Tam chyba same bialka albo jakis piegusek. Wiecie zaraz mnie cos trafi wryy. Mlody od 2 msc jak nie katar to kadzel . Ostatnio ta angina i 9 dni antybiotyk siedzimy w domu co najwyzej do samochodu 3 dni od skonczenia lekow i znou katar kaszel lekka goraczka jakby znowu sie zaczynalo:/nie znam tu zadnego lekarza a M zajrzal do gardla i mowi ze gorsze niz bylo wyglada ze nast antybiotyk:/
Myla, trzymaj się. Może jak zobaczysz jak dzieciaki rozpakowują prezenty i cieszą się to poczujesz klimat!
Aylin, przykro mi bardzo Ale to jeszcze tylko troche ponad 3 miesiace z insuliną i potem wszystko będzie dobrze
A powiedz mi, czy przypadkiem na czerwcówkach nie masz Agaty z Warszawy z chorym synkiem? Bo historia forum i potem grup na fb brzmi znajomo To moja dobra koleżanka, mieszkamy niedaleko siebie
Dziewczyny, ja Wam też życzę wszystkiego dobrego. Oczywiście dużo zdrowia, bo to najważniejsze - dla Was, dzieciaczków i całej rodziny. Dużo miłości, a jednocześnie spokoju ducha !
Doli śliczne i apetyczne te Twoje makowce:-) my z mamą też pieczemy ale bez lukru:-)
Doli mam nadzieję ze malemu nic powaznego nie będzie, zwlaszcza ze to taki glupi czas teraz tyle wolnego ale moze uda wam się szybiej od teściów z wigili wyjsc?:-)
Aylin insulina nie taka straszna dasz radę:-) będzie Ci latwiej a szczególnie po 28 tyg kiey dawki sie zwiekszą. Tak ja biorę insulinę dlugodziałajaca rano 16j wieczorem 17j i krotko działającą analog( szybko wchłanialną) przed kazdym posiłkiem w zaleznosci co zjem.. lekarz mówi ze narazie super wszystko idzie ale najgorsze się aacznie po 28 tyg
Aylin upiekłam Twoj sernik pod koniec pieczenia trochę urusł ale po otwarciu piekarnika opadł vzyli standard :-) ale mimo wszystko jest pyyyyyszny!!!:-)
Myla nie trudno Ci się dziwić ze masz takie podejscie w tym roku o świat..to trudny czas dla Ciebie...ściskam mocno..
Pat tak to jest z tymi zwierzakami..ledwo posprzątane i zaraz syf..a moje jeszcze jako przysmak jedzą wysuszony chleb i zawsze najwiecej jedza jak posprzatane i wszedzie pelno okruchów...szok ale ja na pocieszenie sie smieje ze kazdy lubi jesć na czystym talerzu- podłodze a nie brudnym :-)
Robiłam dziś badania krwi i moczu i wszystko ok ale magnezu mam za malo..brałam ostatnio dwie tabl. Magnelli ale chyba zwieksze do 3co wy o tym sadzicie??