reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Nie, na noc mam ra długodziałającą. Na dzień krótko. Dala Male dawki i kazala zwiekszac o 1 jednostke aż dojde do 90 na czczo. Ale zastanawiam sie czy nie dać dziś na noc od razu 4.

Skoro powiedziała abyś sama zwiększyła to z uwagi na święta wzięła bym na noc 5j i do śniadania jutro też sobie zwiększ bo to święta i nic nie będziesz mogła jeść bo ci cukier skoczy

Doli-biala pavlowa z mw pyszna. Tam chyba same bialka albo jakis piegusek. Wiecie zaraz mnie cos trafi wryy. Mlody od 2 msc jak nie katar to kadzel . Ostatnio ta angina i 9 dni antybiotyk siedzimy w domu co najwyzej do samochodu 3 dni od skonczenia lekow i znou katar kaszel lekka goraczka jakby znowu sie zaczynalo:/nie znam tu zadnego lekarza a M zajrzal do gardla i mowi ze gorsze niz bylo wyglada ze nast antybiotyk:/

Marela przykro mi ze mlody nonstop chory mam nadzieje ze w koncu wysdrowieje i nic go znowu nie zlapie. To ta pogoda taka nijaka i latwo o przeziebienia a do tego rozne wirusy panuja

Hejka Wszystkim. Ja jeszcze poleguje i korzystam ze córcia jeszcze śpi. Roboty nie mam dużo, bo w tym roku mój P. W większości gotował. Ja tylko rybę wczoraj smażyłam a dziś sałatkę muszę zrobić ale warzywa wczoraj ugotowałam więc dzisiaj tylko krojenie to z córcia bedziemy się bawić. A tak w ogóle to na święta idziemy do moich rodziców. Ja właśnie sobie uświadamiam jak nie wiele czasu zostało do porodu. Jeszcze nie dawno był poczatek a tu w sumie 4 m-ce a może nawet mniej. I ciągle mnie przeraża myśl jak ja sobie dam radę z 2 dzieciaczkami, teraz z jedną idzie czasami zwariować, a potem. Ale jaka radość w domu ibrak nudy napewno. Niestety brak czasu dla siebie przez długi czas.
Życzę. Wam wszystkim udanych Świąt, spokojnych, radosnych, bez nerwowych, w miłej, ciepłej atmosferze.

Asiatipl, dasz rade tak jak wszyscy daja, nie stresuj sie na darmo.

Ja miałam wczoraj sernik robic ale maz mi nie pozwolił i musze roic zaraz. Wigiloa na 16 :szok: a powinien stać kilka godzin bo wtedy jest lepszy!

Moja starsza mnie wykańcza, chyba kolejne zabki bo ryczy ma ciepłe czoło, juz jej czopek zapodałam i spi..

Nie pisałam Wam ostatnio ale wyszło nieporozumienie w przedszkolu i mimo, ze byłam pierwsza na liście to dali dwa miejsca innym dzieciom, dziewczyny jak ja ryczałam!! Tym bardziej, ze 12 zaczynam kurs niemieckiego (do 24.04...) a termin mam na 6.04/13.04 takze wesoło bedzie...
\

Mam nadzieje ze skonczy sie dobrze z tym przedszkolem. Malutka bidulka, dobrze ze zasnela.

Dziewczyny spokojnych, radosnych ,spędzonych w gronie rodziny świat :) dużo zdrowia dla nas wszystkich i naszych maleństw :) aby ciąża do końca przebiegała spokojnie :) Wszystkiego dobrego !!!

P.S od poniedziałku wieczór do teraz mały siedzi cały czas koło -za pępkiem i rzadko czuje przez to ruchy...wkrecam sobie że może się zaplatał i nie może się przemieszczać..ale to chyba nie możliwe? Ehh...ciągle trzeba sobie coś wkrecać a ciąża to niby bez stresu ma być...
Ja już wszystko mam gotowe jeszcze tylko odkurzyć :)

Natasz nie przejmuj sie moja jak szalala dwa dni caly czas prawie tak teraz spokoj ale wczoraj bylam u gina z wynikami z polowkowego i znowu podgladnelam rusza sie ale jakos tych ruchow nie czuje moze przez to ze zajeta jestem caly dzien i malo leze.

Kochane zycze wszystkim Zdrowych, wesolych, spokojnych i pelnych milosci i ciepla Swiat oraz duzo cierpliwosci do bliskich a pozatym zdrowia dla naszych dzidzioli i latwych szybkich porodow:happy:
Free-christmas-Images-3.jpg

Załączniki

• Free-christmas-Images-3.jpg
    Free-christmas-Images-3.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 70
Dziewczyny i od nas Wesołych Świąt spedzonych w gronie najbliższych. Zero stresu i samych przyjemnych chwil.

Mnie tez przeraza ze to juz prawie koniec a jak zobaczylam na suwaczku ze mlody ma 32 cm wzrostu to az nie wierze.

Zycze wam wszystkim aby te swieta przeszly pod znakiem spokoju i pieknych dni aby rodzinna radosna atmosfera przetrwala kolejne dni a nawet i caly rok . Zycze wam duzo zdrowia dla was wszystkich i waszych rodzin a przede wszystkim dla maluszkow w brzuszku
WESOLYCH SWIAT !!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry