reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Także...ustalilam z Lekarzem ze porze w domu chwilowo chyba ze mocniejsze skorcze dostne to pójdę. Z moim byłym ze od środy może wziąć wolne i zabrac. sumie to mi bardzo zależy zęby we wtorek nie leżeć w szpitalu. Arek tez mówi ze jak cos to może troje odpuścić i podzielić się z Adrianem dniami (opieka z dziećmi)
Tak wiec leże...
Dziś byla moja przyjaciółka i mi pomogła obiad zrobić,w zasadzie zrobiła większość.
Poza tym kupila dla małej mate edukacyjna i termosik do butelki ;)

natasza jak widze kolejny syfski grat od teściów czyli np. pociąg który wyje i musi cały cykl zrobić, żeby się wyłączyć to mam ochotę zatłuc :angry:

Olusia wypoczywaj kochana! wszystko będzie dobrze!!!

Myla tak samo jak Olusia!! nakaz leżenia

Olusia Myla oszczędzajcie się dziewczyny.

Natasza dlatego ja zakazałam kupowania głupich chińskich zabawek straszydełek co graja świeca i kupę hałasu robią. Wole jedna a porządna zabawkę.

A my z mężem co do miejsca się śmiejemy że zrobimy podwieszane na linkach pod sufit kosze i tam będziemy upychać graty.

Myla, Ola, leżcie plackiem w takim razie!

a co do tych historii o przekręcaniu się maluchów w brzuszku, to moja znajoma zdecydowała się na przekręcanie małej w brzuchu, bo była główką do góry jakoś w 36-37tc. mówiła że nawet ok było i nie bolało bardzo. no i tydzień później mała zrobiła psikusa i z powrotem się przekręciła. także ostatecznie miała cesarkę.

Myla i Olusia trzymam kciukasy ✊✊✊✊✊❤️❤️❤️❤️✊✊✊✊
Bedzie wszystko dobrze.
Myla dobrze ze pozałatwiałaś w miarę wszystko ...

Ja ide spac zaraz , 2,5 godziny po pracy tylko spałam .., ale za to duzo załatwiłam dzis :)

reklama
Także...ustalilam z Lekarzem ze porze w domu chwilowo chyba ze mocniejsze skorcze dostne to pójdę. Z moim byłym ze od środy może wziąć wolne i zabrac. sumie to mi bardzo zależy zęby we wtorek nie leżeć w szpitalu. Arek tez mówi ze jak cos to może troje odpuścić i podzielić się z Adrianem dniami (opieka z dziećmi)
Tak wiec leże...
Dziś byla moja przyjaciółka i mi pomogła obiad zrobić,w zasadzie zrobiła większość.
Poza tym kupila dla małej mate edukacyjna i termosik do butelki ;)

Dobrze ze znalazlas rozwiazanie ale postaraj sie naprawde nic nie robic tylko lezec i nie denerwuj sie juz i nie stresuj.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry