reklama

Kwietniowki 2015

Tabasia, no chore, jeszcze w tych czasach, ale tu jest taki zaścianek i większość pod ogromnym wpływem nauk Kościoła...
Skąd w Tobie tyle energii do róznych zajęć, podziwiam :-)

Kuklaki, fajny taki sklep, u nas rzeczy dla cieżarnych to jeszcze droższe i nic gratis raczej nie dostaniesz, chyba że coś drobnego...

Natasza, napędziłaś nam stracha, dobrze, że jest ok! z rozwarciem nie trzeba leżeć? Nie stresuj się Kochana, jesteś pod opieką i że skurczy nie ma, to najważniejsze :-)

Szaj, super, że wyjazd tak sie udał :-)

Babydust, przykro mi z powodu Twojej koleżanki :-(

Doli, a to stawianie sie macicy to moga być skurcze braxtona czy jak to tam sie nazywa? te, które przygotowują dopiero macicę do proodu? Hormony buzują, to i kłótni wiecej :( no i czosnek chyba znow musi pójść w ruch...

Olusia, to króciutka ta szyjka, leż i relaksuj się :-)

My dziś do znajomych idziemy popołudniu, w końcu z domu się wyrwę...

reklama
milia80 to super rozerwiesz sie troszke.. a do mnie dzis kolezanki przychodza na pogaduchy....:tak:

Tabasia biedactwo, nie masz jak sie wyspac i odpoczac.. wiecznie cos... a na jakie szkolenie sie zapisalas? i z czego masz zaliczenie?:tak:

Szaj, super, że wyjazd tak sie udał
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif

natasza olewam od wczoraj i lepiej mi z tym, jemu chyba niezbyt, jest dużo rzeczy do obgadania ale ja nie mam ochoty

milia tak czytam o pasują wlasnie do tych.. w 1 ciąży nie miałam ich tak szybko po prostu.. :/ czosnek to jem codziennie niestety.. jestem czosnkiem już chyba :P fajnie, że wychodzicie ja dalej kibluje :cool:

No właśnie tak to jest nawet z naturalnymi specyfikami że na jedno pomogą a na drugie zaszkodza na dłuższą metę

Doli spokojnie zbierzesz jeszcze siłę na poważne rozmowy tylko konkretne które coś wniosą i zmienią

Myla syn ma 7 lat corka 9 :) oboje juz samoobslugowi jak trzeba
jak chorowalam w pazdzierniku a malz w delegacji byl to one kolo mnie skakaly ze ja prawie z lozka nie wstawalam i siebie tez obslugiwaly :) lacznie z robieniem drobnych zakupow

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry