magdalenaanna29
Fanka BB :)
Doli wszystko na spokojnie. Przyjdzie czas na poważną rozmowę i wszystko się wyjaśni. My mieliśmy ciche dni jakiś czas temu. Długo była cisza przed burzą, ale potem jak wybuchlam to tyle wykrzyczałam, że mnie aż brzuch bolał. U nas problem polega na tym, że siostra mojego M wszędzie pcha swoją śnupe - sorki za wyrażenie, ale mogłabym napisać jeszcze gorzej
ona wszystko wie najlepiej a mój glupol się jej słuchał jak świnia grzmotu. Do czasu, aż mi się na zbierało...
kazałam mu wybierać czy chce żyć z zona czy z siostrzyczką i ma szczęście wiedział co ma wybrać 
Natasza dobrze, że szyjka sie trzyma. Na rozwarcie tez na pewno zadziałają... lez i odpoczywaj :-) mi się marzy odpocząć ale nie ma szans przy Marcinie
kazałam mu wybierać czy chce żyć z zona czy z siostrzyczką i ma szczęście wiedział co ma wybrać Natasza dobrze, że szyjka sie trzyma. Na rozwarcie tez na pewno zadziałają... lez i odpoczywaj :-) mi się marzy odpocząć ale nie ma szans przy Marcinie
czyli jakby wogole bez zmian ale rozwarcie na 3mm i badz tu czlowieku madry mały obrucil się i leży poprzecznie 
wujek google mnie kształcił albo na czuja 
eh, dobrze, że nam wyszło ok.. szczęście u Ciebie z tym leżeniem, że dzieciaki masz duże bo jakby Ci latały 2-4 latki to masakra..
tez mam wizytę w śr i czw ( w śr nie wiem czy pójdę, bo to na 7.20 i do lekarki z której rezygnuje.. ) natomiast nakręciłam się , że i u mnie z tą szyjką coś nie tak :/ wczoraj brzuch twardniał mi z 10 razy :/