reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Doli no prezent nieziemski hihi ale grunt że jesteś zadowolona.
Pat współczuje. 12h wysiedzieć to nie lada wyczyn.. Ja już zapomniałam jak to jest. Studia sto lat temu skończone. Przedpotopowa jestem.. :confused2:

Myla no w końcu humorek wrócił :-)

Pat współczuję tyle godzin !! To można kręćka dostać

Myla musisz z jednym zatrudnionym poważna rozmowę przeprowadzić żeby się postarał bo wymienisz na innego :-P :-)

Doli nie bądź taka podziel się z mężem tak na zgodę :)

Ostatnia edycja:
Ale tu dziś gwarno :-) Doli prezent na przeprosiny bardzo oryginalny:D sama bym wciągnęła świeża bułkę z taką kielbaską -aż mi ślinka poszła :D

mój M szuka na necie filmu do obejrzenia, ale trwa to już ze dwadzieścia minut jak nie więcej. Za chwilę zasne i będzie po wszystkim :p

Moja bratowa dziś mnie odwiedziła i przy okazji zrobiła mi pazurki żelowe ;) aż się człowiek lepiej czuje jak trochę o siebie zadba. U fryzjera to chyba więcej niż rok nie byłam. A trzeba by było się wybrać...

A mni dziś krocze boli. Coś mnie tam w środku kuje o chyba znowu kości się rozchodzą. Byłam zawieść rano mocz na posiew to najpierw niemiła pani burczała coś ze dziś sobota i bla bla, a potem jak zobaczyła ze ciężarna to zwrot zachowania o 180 stopni. Powiedziała mi tylko ze maja opóźnienia z praca, bo firma która dostarcza na bakteriologię potrzebne sprzęty strajkuje i najszybciej wynik na piątek będzie, no chyba, że uda im się na czwartek wieczór... :banghead: ja piernicze tyle czekać na wynik!? Zapłaciłam 27 zł! :mad: :banghead:

Pat skad ja to znam siedzenie w szkole po 12h... i nie raz tak mialam co tydzien... przynajmniej na 1 roku... potem co raz krocej i mniej i zjazdy co 2 tyg i po 3...:tak: a ty na ktorym roku jestes?

Wiosna witaj.. bo nie zdazylam sie przywitac...:tak:

magdalenaanna29 trzymam kciuki za dobry wynik moczu! :tak: no na posiewy sie troszke czeka, niestety...

A ja spedzilam popoludnie z kolezankami i od razu mi lepiej...:tak: he he skakaly nade mna a ja siedzialam... nie pozwolily mi wstawac ani nic... fajnie bylo....;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry