reklama

Kwietniowki 2015

reklama
myla -lat???to za dużo powiedziane...ma ich 1 rok i 9 m-cy - jak w moich suwaczkach poniżej.Jest przy kim chodzić i dla kogo wstawać o 7:00 codziennie :-)
olka -WITAM witam. Fajne masz koleżanki. Zaproś je w porze przedobiadowej...może zrobią coś pysznego, podadzą i pozmywają:-):-):-)

Myla spróbuj wkładać trochę glebiej tą tabletkę...
Kurde w moim kurorie zapadla cisza nocna :-/ a mi się spac nie chc
Teraz jak maly się obrucił to juz wiem co znaczy kopanie po pecherzu i po szyjce..

Magda kciuki za posiew aby bylo wszystko ok !!&&& u mnie się cxeka 5 dni na wynik

Wiosna na apce nie widać suwaczkow ;)

Natasza nie mam takich długich palców. Chyba ze Arek mi dopchnie hehe.

Natasza to siedz tu ze mną. Ja się nudze a spalam w dziento mi sie nie chce. Jeszcze się najadlam i mi niedobrze :/

Wiosna dobry pomysl mi podsunelas... tak zrobie... wykorzystam je... hehe :tak:

Pat no ciezko bedzie... poczatki beda trudne a tu do tego nauka, dom, sesja... do pracy mysle ze chodzic nie bedziesz przynajmniej jakis czas...:tak:no ale mysle ze poradzisz sobie...

reklama
Doli sory ze pytam ale skad wiesz ze to na przeprosiny? Wreczyl i powiedzial przepraszam czy moze tak to kupil zeby zjesc?

Olusia ale masz fajne kolezanki, dbaja o ciebie.

Ja z mama na skypie gadalam i zglodnialam i mi mama smaka narobila na paste jajeczna, zrobilam z 3 jajek i juz zjadlam prawie cala, prawie bo jeszcze mam zamiar ja skonczyc:zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry