Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
myla -lat???to za dużo powiedziane...ma ich 1 rok i 9 m-cy - jak w moich suwaczkach poniżej.Jest przy kim chodzić i dla kogo wstawać o 7:00 codziennie :-) olka -WITAM witam. Fajne masz koleżanki. Zaproś je w porze przedobiadowej...może zrobią coś pysznego, podadzą i pozmywają:-):-):-)
Myla spróbuj wkładać trochę glebiej tą tabletkę...
Kurde w moim kurorie zapadla cisza nocna :-/ a mi się spac nie chc
Teraz jak maly się obrucił to juz wiem co znaczy kopanie po pecherzu i po szyjce..
Magda kciuki za posiew aby bylo wszystko ok !!&&& u mnie się cxeka 5 dni na wynik
Wiosna dobry pomysl mi podsunelas... tak zrobie... wykorzystam je... hehe
Pat no ciezko bedzie... poczatki beda trudne a tu do tego nauka, dom, sesja... do pracy mysle ze chodzic nie bedziesz przynajmniej jakis czas...no ale mysle ze poradzisz sobie...
Doli sory ze pytam ale skad wiesz ze to na przeprosiny? Wreczyl i powiedzial przepraszam czy moze tak to kupil zeby zjesc?
Olusia ale masz fajne kolezanki, dbaja o ciebie.
Ja z mama na skypie gadalam i zglodnialam i mi mama smaka narobila na paste jajeczna, zrobilam z 3 jajek i juz zjadlam prawie cala, prawie bo jeszcze mam zamiar ja skonczyc