reklama

Kwietniowki 2015

Margo super ze cis kupilas. Ja nie kupuje wcale na 56. Cypi miał 59, ksaw 57. Kupuje 62 zawsze można podwinac i będzie na dłużej

A Cypi zrobił pod moim okiem pieewszY raz mamci herbatke :)
Ksawery jest za to najlepszym kroicielem obiadowym. Zawsze mi kroi wszystko i kanapki robi świetne :) zaraz idzie robić kolacyjke :)

reklama
milia, Myla..ja nic nie wymagałam bo dalej jestem obrażona :-D:-Dnie wiem o co chodzi z tym słoikiem, może fakt, że czekolady leżą i się kurzą a będąc u mechanika nie miał kwiaciarni po drodze tylko jakies delikatesty hahahahaha :P lol

Kuklaki no byłam zdrowa jakieś 2 dni hahahahahahaha ;D jak nie urok to sraczka :P co zrobić.. :P mój czosnkowy oddech to poezja serio hahahahaha ;-))) nie no żartuje oczywiście, wali ode mnie jak od "dworcowego dziada" :P

Margo zmiana klimatu to pewnie strzał w 10! wystarczyła by zmiana miasta bo tu jest jeden syf.. fajnie, że cos kupiłaś :-) na 56 to nie ma co przesadzać z ilością :-) lepiej dokupić mniejsze niż nie uzyć ich wcale

wiosna, nie nie chciałam, nic nie chciałam :P i zazwyczaj też nie wymagam na pzeprosiny kwiatów czy prezentów, ważniejsza jest jakaś rozmowa czy ustalenia :P ale jak jest za duzo klótni i zbyt często to przestaje się wierzyć w te zapewnienia..

Tak tez myślałam z tymi rozmiarami. Rozmiarówki różne. Kupiliśmy kilka ubranek na 56 ale w porównaniu z ubrankami z innego sklepu to rozmiar jak 62. Takie naprawdę małe to mamy dwa pajacyki i tyle. Nie mogłam się powstrzymać i kupiliśmy 2 sukieneczki - jedna mniejsza taka na 1-2 mce a druga taka na 5-6 mcy.

Rzeczywiście za każdym razem trochę łatwiej z tymi zakupami ale ciągle z tyłu głowy strach żeby wszystko skończyło się dobrze i w terminie.
Oki uciekam na chwilę bo musze tego mojego imprezowicza do kolegów podwieźć.
U nas wieje przeraźliwie i wylewa z morza. Chciałam zakupy w sklepie rybnym na przystani zrobić ale niestety nie było dojazdu - wszystko zalane. Jak informują w tv - sztorm "Nina" tutaj mi nad domem hula :eek:

Myla też masz niezły kurort :) dwóch takich młodych przystojniaków Cię obsługuje

Wiosna no pewnie tak będzie ale jak wypuszcza to znaczy że jest bezpiecznie pewnie w poniedziałek zrobia kontrolne usg i jak nie będzie zmian wypuszcza do domu
Doli prezent praktyczny :) może liczył też na to że się załapie na trochę

Wrocilam po 12h na uczelni...nie wiem jak ja później tam wysiedze jak już teraz kręgosłup mi siada i sie wierce jak smród po gaciach...-_-

Natasza dobrze że pojechalas. Zawsze lepiej dmuchac na zimne...ściskaj nóżki i lez !:D

Doli może kupił Ci kiełbasę ze smalcem żeby zabić czosneczek, romantyczny gest :D

Wróciła w końcu wesoła Myla <3 suuuuuper

Aylin zazdroszcze że sobie wyjechałas i się bawisz...ja teraz zaczynam maraton z nauka a senność mnie łapie ostatnio taka ze sił brak -_-

Babydust przykro z powodu koleżanki...tak to jest z tym cholernym rakiem...jednego dnia lepiej drugiego dnia może się pogorszyc...a malutka moze i dobrze ze jeszcze tego nie rozumie, później na spokojnie zaczną jej tłumaczyć...

Margo duma mnie rozpiera !:) teraz juz będzie z gorki :)

I wybaczcie jak kogoś pominelam ale już jestem zmęczona...:(

Myla buahahahhahahahahahahahaha dzięki! :D będe pamiętać
na to się szarpnął jest typowo "wiejskie" w takim słoiku z ręczną etykietą kurde pewnie kwiaty by taniej wyszły :-D:-D:-D

natasza no nie wiem :P przy moim zapędzie na mięso może być ciężko...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Doli jak u mamy :) ponoć w okolicach 4 zl . cena się nie liczy,lic y się gest ;)
Natasza szkoda ZR nie 3 mnie obsługuje...oplacam ttzech...chyba trza bedzie jednego zwolnic.

Pat bidulko :( podusie sobie bierz bo plaskodupia dostaniesz od tego siedzenia

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry