reklama

Kwietniowki 2015

Pat może to ten sami ??? :-D:-D:-D:-D kurcze to przez święta :-D:-Da zaraz tłusty czwartek i jak żyć??????????:-D:-D:-Dbęde piekła oponki i pączki :-D:-Dyeah:-D:-D

ile Ci wyszło na wadzE? mi rowne 69 tragedii nie ma, wiem :-D

reklama
tez uwazam ze reklamy lekow u nas to masakra
na wszystko szkoda ze na glupote nie reklamuja , ale jesli cos sie dzieje z ciaza to uwazam ze lepiej dmuchac na zimne niz pozniej zalowac :(
normalnie bardzo rzadko biore leki , naawet jak glowa boli to wole sie przespac zeby przeszlo niz brac pigulke ale w ciazy przy twardnieniach brzucha wole nie ryzykowac

bylam u gina wszystko dobrze zmierzyla mi szyjke (hehe po raz pierwszy w zyciu ;) ) i w szoku jestem bo mam 53 mm i bez sladu rozwarcia takze mocno sie uspokoilam , luteine mam powoli zmniejszac do 2x50
no i mlode w brzuchu znowu mi rosnie gigancik :crazy: Pani doktor delikatnie powiedziala ze jest wieksze niz przecietne dziecko :-D wazy juz 1460gr i standardowo u naszych dzieci łepek ma duzo wiekszy niz wynikaloby z OM bo wielkosc na 32tc a nozki krotsze niz wynikaloby z OM bo wielkosc na 28tc :-D termin porodu wyliczony z wielkosci dziecka przesunal sie na 24 marca :-D oby tylko nie przerosło syna bo on i tak juz byl wielki :szok: no i nastepna wizyta dopiero za miesiac bo babka ma urlop
no i odrobilam z nawiazka to co stracilam w wyniku choroby i w ciagu 4 tyg moja waga powiekszyla sie o 3,5 kg :szok:
noi dzidziol dalej jest glowka u gory ale Pani doktor powiedziala ze spokojnie ma jeszcze czas na przekrecenie sie :) tym razem tak sie ustawila ze nie mozna bylo potwierdzic plci ani zobaczyc buzki bo lapkami sie zaslaniala

no i wam tez wszystkim gratuluje udanych wizyt

Ostatnia edycja:
Dowiemy sie po poniedziałku :p

Doli gratuluje udanej wizyty :)

Lei ja mam na 7:30 w poniedziałek :)

Kupiłam dzis suszarkę ..., ale gdzies 10 dni musze czekac na dostawę bo najpierw musza zamówić ...
W końcu nie bede tak owłosiona lol bo z tymi kocimi kłakami to kiedys zwarjuje :p

Doli fajnie że jesteś spokojna po wizycie :-) że zobaczyłaś malego:-) a co do jego wagi moze się okazać że jak wyskoczy z wagą to przebije nasze:-)
Babydust gratulacje wizyty :-) no ty to już masz klocusia malego :-)

Jak mnie wazyli w szpitalu czyli tylko w pizamie i kapciach to mam +4,5kg ale teraz siedząc dużo w domu może być ciężko :-)

Lei no to tak leki na wszystko już są..ja nawet przecibólowych nie mam bo nie używałam wcale..ale w ciąży biorę wszytko o czym lekarz mówi bo widocznie tak musi być:-)
Myla zarezerwowałam sobie cebuszkę jutro wieczorem mam ją odebrać:-)

Doli gratuluje wizyty i lekarza, dobrze ze jestes zadowolona:tak: Prezencik masc na sutki chyba niedoczytalas, teraz mam juz dwie takie same:-D Ale twoj maly bazwstydnik siusiakiem tylko wyma****e na ekranie:-D:-D:-D

Babydust gratki ale szyjka dluga :szok: ale masz wielkoluda:happy:

A co do reklam to sie zgadzam, czasami puszczam sobie RMF na internecie zeby po polsku troche posluchac i reklamuja tylko leki i suplementy diety, a jeden leprzy od drugiego, wchlania sie najszybciej i takie tam. Masakra jakas. A te suplementy jak czlowiek poslucha to na wszystko i dla mamy i dla dziecka i dla dziadka i dla sasiada i dla psa:-D dla kazdego oddzielne bez nich poprostu chyba zyc nie da:-D:-D:-D

no proszę Pat 14 MUSISZ...szczęściara :P

babydust 53???wooow toż to nie szyjka tylko szyjaaaa ;D niezłego koloska masz ale TY już 29 tydz masz!! :-) czyli Ty dalej nie wiesz jaka pleć?? o matulu :-D

natasza lepiej, żeby nie :sorry2::sorry2:

Kuklaki no doczytałam maść na sutki hehe nieźle :D :D jak dają trzeba brać :D

dobra kobietki ja idę do wyrka :-D:-D:-D
paaa

reklama
Doli niby wiem ze dziewczynka ale teraz nie bylo widac i nie mogla potwierdzic :) no i ja juz koncze 29tc zaraz 30tc sie zacznie :)

ja pierdziu wlasnie w wiadoosciach dowiedzialam sie o Franku Szwajcarskim :crazy: masakra noszzzz to nam wzrosnie dobre kilkaset zl rata miesieczna buuuu buuu buuu a mialam wydatki zmniejszac a to takie oooo

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry