reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Kuklaki super ze wizyta udana...:tak:

Doli super ze jestes zadowolona z nowego lekarza...i jaki juz duzy:tak: a twoj maluszek nie taki maluszek:tak:

Karina musi byc dobrze... na pewno wynik na czczo bedzie dobbry i po 2h tez...;-)

Babydust gratulacje wizyty
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif
no ty to już masz klocusia malego
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif
super ze masz taka szyjke... tez bym chciala taka miec....ale nie doczekanie u mnie...

Anemonne, ja też chce w Św Zofii, w domu narodzin. Ale nie mam tam nikogo, więc boje się, że akurat jak będę rodziłą to będzie full i mnie odeślą ;/ Ale o Piasecznie dobre opinie słyszałam, więc może rozważ tę opcję jak masz tam lekarke?

I polecam pooglądać Porody na Polsat Cafe lub Ipla. Zawsze można sie oswoić, a na koniec jak sie rodzą dzieci to zawsze płacze :)

Vesuna, w domu narodzin to znaczy bez znieczulenia? Ostro! Wlasnie wczoraj obejrzałam jakies dwa odcinki na ipla i dlatego tak sie przeraziłam:)

Karina gratuluje zakupu :) mam 3 tydzień i juz ja kocham. Czarne jest w końcu czarne i bez kota.

I za pomyłkę w pomiarze trzymam kciuki. Niekoniecznie chce żebyś do mnie, baby i Nataszy dolaczyla.

Anemone pokarmu u mnie na razie brak i niech tak pozostanie do dnia porodu.

Aylin na odchudzanie czy apetyt ? Bo ja widziałam na apetyt dla dzieci, chyba ze pominelam jakąś reklamę :p

A tak zmieniając trochę temat, jak siedzicie to Was tez kopia maluchy w zebra ? Bo ja jak siedze ti ostatnio dostaje kopniaki albo tylko wpycha nogi i to jest mega bolesne, boje się co będzie dalej...wtedy na chwile pomaga jak przycisne lekko te miejsce gdzie czuć jego stopę i na chwilę zabiera stopę niżej ale później znowu pcha w zebra i tak się mogę z nim bawić...

reklama
Dowiemy sie po poniedziałku :p

Doli gratuluje udanej wizyty :)

Lei ja mam na 7:30 w poniedziałek :)

Kupiłam dzis suszarkę ..., ale gdzies 10 dni musze czekac na dostawę bo najpierw musza zamówić ...
W końcu nie bede tak owłosiona lol bo z tymi kocimi kłakami to kiedys zwarjuje :p

Karina jaką suszarkę i co ma wspólnego z kocimi klaczkami? Bardzo mnie zainteresowało bo moje kociaki ostatnio mocno gubią:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry