reklama

Kwietniowki 2015

Zleży co ile te skurcze i czy regularne..bo jak np. Co 20 minut to jeszcze trochę czasu jest na kompiel i zebranie sił tak mi się przynajmniej wydaje i sluchajac z otoczenia to nie ma sensu od razu przy pierwszym skurczu jechać no chyba ze przed 36 tc to wtedy musowo!!

Marela dobrze ze wszystko po wizycie dobrze no i ten nieszczęsny cukier ok to super!! :-)

reklama
Dziewychy wy takie zakupy i przygotowania a ja nic,:eek:
Ja pierdyle... Ja mam lozeczko,becik i dosłownie parę ciuszkow. A i mate edukacyjna i termos do butelek bo ostatnio dostała.. Szał!

Marela ja też CC się boje. Wole rodzic naturalnie zdecydowanie! Zresztą u nas po CC dają ci czas na odpoczynek ??? I dziecko ci przynoszą na następny dzień. Ja chce mieć ja od razu przy sobie!

Myla w tym szpitalu co chcę rodzic to po cersarce 24h jest się bez dziecka, masakra !!
Myla wpadniesz w szał zakupowy i szybko nadrobisz:-) tylko tetaz chodzić za bardzo nie możesz!!

Ja też żyję zakupami. Dziś przyszła ostatnia przesyłka z ubraniami ze smyka. Ubrania mam już wszystkie...kupiłam też już kurtkę zimową:-) ależ moja córcia miała radości przy rozpakowywaniu zakupów, przeglądaniu ich.
w przyszłym miesiącu zacznę zakupy łazienkowo-chemiczno-kosmetyczne dla dzidziusia (i dla siebie do szpitala)....Też planuję zakupy zakończyć na ponad miesiąc przed porodem, a na miesiąc przed godziną zero - spakować torby. Lubię być gotowa wcześniej, wtedy czuję się bezpieczniej, wiem że nic mnie nie zaskoczy a jeśli nawet - to będę przygotowana.

Ostatnimi dniami jakoś zmęczenie mnie bierze. Budzę się i już jestem zmęczona.
aaa byłam wczoraj u gina. Wszystko ok. Szyjka piękna.Płeć nie zmieniła się. Pytałam go o coś na skurcze, to polecił magnez, Mówił że wapń nic nie da bo osoba w ciąży go wytrąca czy nie przyswaja..jakoś tak.

Kuklaki, nam połozna w szkole rodzenia mówiła, żeby do szpitala jechać dopiero, jak skurcze są regularne, co ok. 10 min. super, ze wszystko dobrze na wizycie :)

Myla, ja mam tylko te ciuszki, co w zakupowym i wózek z fotelikiem, więc mniej...

Karina, może tak jak dziewczyny mówią, Twój organizm zareagował tak na coś , co zjadłaś, a na czczo będzie lepiej :)

Leki na odchudzanie dla dzieci?? kto to w ogóle wprowadził i co za farmaceuci to sprzedają... Suplementów diety to w ogóle jest za dużo, ale nie myliłabym tego z braniem leków w ciąży. Suplementom tez mówie nie, a jak widzę reklamy tych leków na wątrobę itp., to aż mi niedobrze, ze zamiast nawoływać do zdrowej diety, to przekaz jest taki, że wystarczy zażyć tabletkę i mozna jeść cięzkostrawne potrawy, które szkodzą...

Aylin, Karina, to suszarki maja funkcję odkłaczania ubrań? a jak często trzeba filtry czyścić/wymieniać?

Babydust, gratuluję udanej wizyty i dużego dzidziusia :)

Doli, również gratulacje, Twój maluszek malutki nadal :)

Olusia, trzymam kciuki za dobre wyniki :)

reklama
Ja w sumie tez mam wszystko, zostawiłam o córci najlepsze ubranka takze cos tam mam. Moze sie jeszcze wybiorę na wyprzedaże to cos dokupie ładnego ale to juz z czystej przyjemności. W zasadzie tylko fotelik dla starszej musimy kupic i wyprać nosidlo, no i moze jeszcze stelaż od wozka do tego nosidła. Jeszcze pieluchy chce kupic tetrowe takie kolorowe dla obu dziewczyn bo starsza do spania sie wtula a sa juz sprane mocno i średnio wyglądają ;-)

Nie do mnie pytanie ale tez masm suszarke, ona jak kreci pranie to nagrzewa bęben i tak jakby rozpulchnia ubrania (dlatego sa miękkie a ręczniki puszyste) i wysysa to ciepłe wilgotne powietrze takze włosy, kurz, sierść, drobinki zostaja na filtrze, ktory sie czyści po każdym suszeniu, plus wylewa sie wodę.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry