reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

krakowianko, sliczne zakupy!.. baaaardzo fajne, naprawde!!! szczegolnie karuzelka, ale lampka tez mi sie szalenie podoba :-)

zuzanna
, a fe, chwalic sie a nie pokazac? brzydko, brzydko! :-D :-D :-D alez bym sobie obejrzala, no ;-)

ja mam cala mase ciuszkow. policze sobie na spokojnie, co i jak w poniedzialek, ale mam plan teraz - podziele sie z kuzynka. biedna dziewczyna, z malego miasteczka, bieda tam az piszczy, a ona wpadla - 18 lat majac, z 17-letnim chlopakiem, bez pracy. biedna, no.. do Gdyni miala przyjechac po maturze, pomoc siostrze przy dzieciach i jednoczesnie cos zaocznie studiowac.. cholera jasna :-( w lutym rodzi, czy marcu. chcialam jej wyslac paczke z jakimis nowymi rzeczami, ale w sumie duzo tego nie bedzie, no bo co tu kupic za 200zl, a wiecej nie uda mi sie chyba zorganizowac.. niewiele sie da.. penwie wiekszosc ubranek ma, ale moze cos jej sie przyda jeszcze..? jutro zadzwonie i spytam. i chlopcow rzeczy przejrze, moj mlody wszystkiego nie ubierze na bank, a pewnie i nowe podostaje z biegiem czasu, takze czesc jej oddam i bedzie miala choc troche na pozniej juz.
ech.

reklama
hhehe chętnie bym Wam pokazała zdjęcia-bo naprawdę jestem bardzo zadowolona z dzisiejszych zakupów,a tak mogę się tylko pochwalić;)za to jeśli któraś z Was jest z Warszawy i z okolic Pragi Południe to polecam 2 second handy jeden na Rondzie wiatraczna taki duży dwupiętrowy(cały dół jest z ciuszkami dla dzieci)a drugi dość nowy na dole w Uniwersamie też przy rondzie wiatraczna(ten jest zdecydowanie mniejszy,ale rzeczy mają śliczne i chyba część jest zupełnie nowa):).
..aenye to rzeczywiście nieciekawą sytuację ma ta Twoja kuzynka-na pewno każda pomoc jej się w takiej sytuacji przyda.A poza tym w tej chwili pewnie też świadomość, że ktoś życzliwy chce jej pomóc też dużo dla niej znaczy-może jej się wszystko jakoś ułoży i jeszcze uda jej się pójść na studia i pogodzić to z macierzyństwem:)
A ja właśnie sobie przypomniałam, że jeszcze dziś dzwonił do mnie jeden z braci ciotecznych i zaproponował,że oddadzą nam łóżeczko, bo ich Szymuś właśnie przeniósł się na "dorosłe"łóżko więc kolejna rzecz już nam przybędzie:)

ja też chcę to kupić:) ten little takes ogródek:) ale dopiero po urodzeniu, jak jakaś kaska spłynie a może ktoś spyta co chcemy hihi:D
fajny jest?

Mitaginka on jest od 3 mcy

NIE GADAJ ŻE KUPILAS GO ZA 41 ZŁ??!!!!! WOW!!!! tez musze zaczac aukcje przegladac, moze w 3 mce wyczaje cos fajnego

aaaaaaaaaaaa, to teraz lepiej widać, że dzidzia może leżeć pod tym ;) ja wyłapałam tylko, że ma siedzieć, stąd mój wniosek, że dla starszego bobo ;)

Mitaginka ja mialam ten 0707 POJEMNIK NA PIELUCHY SANGENIC-TOMMEE TIPPEE (1410300491) - Aukcje internetowe Allegro i powiem Ci ze sprawdzil on sie na pierwsze moze 3-4 miesiace do pluki nie zaczal smierdziec. Dla mnie to zwykle naciagactwo. Co prawda w pierwszych dniach jak masz dom i daleko do kosza sie przydaje (ja nie musialam zbiegac po schodach do smietnika w kuchni) ale to wcale nie zamyka zapachow tak jak zapewniaja producenci, z czasem jak kupki silniej "pachna" to sam pojemik w sobie zaczyna smierdziec i juz sie wtedy do niczego nie nadaje bo nawet mycie w domestosie nic nie dawalo. Teraz nie kupimy i nikomu nie polecam zakupu. My mamy zwykle woreczki na zurzyte pieluchy i leca na dol :D

aha samych pieluch nie radze wyrzucac do smietnika w domu (np w szafce pod zlewem) bo strasznie smierdzi. Najlepiej wlasnie uzyc tych woreczkow i jak masz mozliwosc odrazu na dwor do smieci.

reklama
ja wlasnie strasznie chcialam to kupic przy mlodych i natknelam sie na podobne opinie, wiec zrezygnowalam. tym bardziej, ze w sumie ten pojemnik stalby u mnie w sypialni ;-) i idea posiadania 30 kupek w pieluszkach przy lozku w sumie nie jest porywajaca :-D

ja wywalalam te kupska normalnie do smietnika, zawiniete w woreczki, ale dopoki byli na cycku, potem te kupy niestety tak smierdza, ze szok. wystawialismy na balkon ;-) i zabieralismy do smietnka jak wychodzilismy z domu. inaczej sobie nie wyobrazam, brrr.

Do góry