Justi83
Fanka BB :)
i dodtakowo tu to nawet nie kurier tylko paczka pocztowa
A my właśnie kupiliśmy taką mate edukacyjną-muzycznąMATA RAINFOREST LAS TROPIKALNY EDUKACYJNA+GRATIS (1424940918) - Aukcje internetowe Allegro
![]()
My mamy ta matę po Rafale
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
i dodtakowo tu to nawet nie kurier tylko paczka pocztowa
A my właśnie kupiliśmy taką mate edukacyjną-muzycznąMATA RAINFOREST LAS TROPIKALNY EDUKACYJNA+GRATIS (1424940918) - Aukcje internetowe Allegro
![]()
jeśli nie masz to ściagnij w internecie photoshopa i kurs photoshopa i bez problemu zrobisz to samawłaśnie skończyłam studia podyplomowe z grafiki komputerowej i naprawdę wystarczy trochę posiedzieć i każdy jest w stanie opanować ten program.A pomysł fajny
![]()
Morgaine właśnie mi przyszło do głowy, że skoro są na to chętni na allegro to moze jak urodze już Melcię to też mogę zaoferować tego typu usługi na allegro-i trochę sobie dorobić-bo do tego chyba nie muszę zakładac firmy-jak myślicie?hehe dzieki Morgaine za podsunięcie mi pomysłu
![]()
Bajkowa obróbka Fotomontaż Dziecko i bajka (1427570493) - Aukcje internetowe Allegro
a może coś takiego zrobię chłopakom i Weronice![]()