• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

reklama
jeśli nie masz to ściagnij w internecie photoshopa i kurs photoshopa i bez problemu zrobisz to sama:)właśnie skończyłam studia podyplomowe z grafiki komputerowej i naprawdę wystarczy trochę posiedzieć i każdy jest w stanie opanować ten program.A pomysł fajny:)

Morgaine właśnie mi przyszło do głowy, że skoro są na to chętni na allegro to moze jak urodze już Melcię to też mogę zaoferować tego typu usługi na allegro-i trochę sobie dorobić-bo do tego chyba nie muszę zakładac firmy-jak myślicie?:)hehe dzieki Morgaine za podsunięcie mi pomysłu;)

Morgaine właśnie mi przyszło do głowy, że skoro są na to chętni na allegro to moze jak urodze już Melcię to też mogę zaoferować tego typu usługi na allegro-i trochę sobie dorobić-bo do tego chyba nie muszę zakładac firmy-jak myślicie?:)hehe dzieki Morgaine za podsunięcie mi pomysłu;)

proszę bardzo.
tyle że mnie się wydaje że jak coś sprzedajesz to musisz odprowadzić podatek czyli założyć firmę....
nie mam pojęcia jak to jest, z drugiej strony jak sprzedaję coś co już mam, na allegro to przecież nie odprowadzam podatku.... ehhh nie wiem

zuzanna ja bym do Ciebie takie trzy kupiła:) nawet przez allegro by nie trzeba było tego wystawiać;) tylko dzidiza się mi musi urodzić i dojść do sensownego wieku żeby wyglądała jakoś na tych zdjęciach:) ale chłopakom już bym mogła zamówić:)

Morgaine- ja to dopiero jak Melcia bedzie miałą pewnie z miesiąc to moge się tym zając bo teraz nie moge tyle siedzieć przed komputerem(i tak za dużo tu siedzę,bo powinnam głównie leżeć,a nie mam laptopa:)ale naprawdę możesz spokojnie spróbować sama jeśli masz trochę czasu-ja jestem z wyksztalcenia pedagogiem i poszłam na te studia graficzne żeby miec jakąś alternatywę,ale grafikiem z prawdziwego zdażenia raczej nie zostanę-a to czego się tam nauczyłam to w dużej mierze mogłabym sama w domu-szczególnie właśnie obróbki zdjęć itp.. Ale gdybyś jednak nie próbowała sama i byłabyś zainteresowana nadal za jakieś 3-4 miesiące to służę uprzejmie:)i muszę sie własnie dowiedzieć jak to jest z tym podatkiem przy sprzedaży tego typu usług na allegro...

Tego typu przeróbek można się samemu nauczyć. Wystarczy mieć troszkę zamiłowania do komputerów, wytrwałości i chęci. Photoshopa można sciągnać w wersji testowej na 30 dni.

reklama
Hejka
ja gdzieś widziałam chyba w wordzie że można zrobić kalendarz ze zdjęć też fajny pomysł tylko trzeba troszkę posiedzieć

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry